Schleich Bayala

Schleich-Store biedt een groot assortiment Schleich Bayala in alle soorten en maten. Het mooie van Schleich producten is dat er veel aandacht wordt besteed aan de details. Zo worden de Schleich Bayala elfen en paarden exact nagemaakt en lijken de elfen net echt. Schleich Bayala elfen en paarden zijn op schaal nagemaakt en de verhoudingen kloppen dan ook mooi ten opzichte van echte elfjes en paarden. Schleich Bayala elfen, paarden en accessoires zijn uiterst geschikt om mee te spelen, er zijn talloze soorten, types en kleuren elfen. Zo zit er altijd het juiste product bij voor jou!

Schleich Bayala elfen zijn uiterst geschikt om mee te spelen of om te verzamelen. Door de hoge kwaliteit materiaal dat is gebruikt om deze producten te maken, gaan ze erg lang mee en heb je eindeloos lang plezier van jouw Bayala elfen en paarden! Bekijk op deze pagina ons complete aanbod, mocht je een product zoeken dat niet op deze pagina staat, neem dan gerust even contact met ons op. We helpen je graag verder om het product te vinden dat je wenst te bestellen!

Artikelen 1 tot 32 van 67 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 32 van 67 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Schleich Bayala - Schleich-Store

De glinsterende sterrenelfen leven onder het licht van de oneindige zee van sterren. De sterrenbloem verbindt de wereld van de elfen op Soleyas op magische wijze met de wereld van sterrenelven.

In het hart van Bayala leven magische wezens en zachtmoedige, lieftallige elfen in bomen en planten die omgebouwd tot huizen. Elfen houden van hun paarden en eenhoorns en rijden net zo graag als dat ze vliegen. Hun wereld is er een van harmonie, vriendschap en onbezorgdheid.

Laat je meevoeren naar de betoverende wereld van Bayala. Magie is in heel Bayala aanwezig. Vlieg met Pegasus langs de mooie sterrehemel!

Schleich-Store biedt een groot assortiment Schleich Bayala in alle soorten en maten. De Bayala elfen zijn uitermate geschikt om mee te spelen of om ze te verzamelen. Mocht u niet vinden waarnaar u op zoek bent, neem dan gerust contact met ons op zodat wij kunnen helpen.

Schleich Bayala online bestellen

Eenvoudig, veilig en snel kun je je gewenste Schleich Bayala bestellen bij de Schleich-Store! Heb je op een werkdag voor 16:00 uur je bestelling geplaatst, dan wordt de bestelling de volgende dag al geleverd, en het pakket dezelfde dag nog verzonden. Zo heb je jouw dinosaurussen de volgende dag nog in huis en kun je er gelijk van genieten! Bestel je voor meer dan € 50,- dan betalen wij de verzending. Wij hechten veel waarde aan een tevreden klant, klanten beoordelen onze Schleich Store met 5 sterren voor onze service.

In de webshop van Schleich-Store vindt je het volledige assortiment met Schleich producten. We proberen er altijd voor te zorgen dat het aanbod compleet is in de webshop. Mocht er een product niet in de webshop staan wat je graag zou willen bestellen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het compleet maken van je verzameling!