Schleich Bayala 2020

Pssst..... kun jij een geheimpje bewaren? De nieuwste Schleich Bayala 2020 zijn nu al bij ons te bestellen! Nog nergens anders vindt je de Schleich Bayala 2020 maar bij ons kun je ze al reserveren. Zodra ze binnen zijn, sturen we de geweldige collectie direct naar je op. 

Meer weten over de hele 2020 collectie? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de 2020 Schleich producten. We zijn bereikbaar op: 077 35 45 048

De film 2020

Wisten jullie al dat er in 2020 een film uitkomt van Bayala?!

In de magische wereld van Bayala ravotten elfen, eenhoorns en andere magische wezens. Maar de magie verdwijnt langzaam uit de wereld, omdat de draken geleidelijk verdwijnen. Nu is het aan de elvenprinsessen Sera en Surah om de magie terug te brengen naar Bayala met behulp van een drakenei. Het is het begin van een avontuurlijke reis ...

14 artikel(en)

per pagina

14 artikel(en)

per pagina

Bayala 2020

De trotse mannelijke maaneenhoorn betreedt met vertrouwen het podium van de magische Bayala World. De wonderschone merrie is de nieuwe Pegasus in de magische wereld van Bayala. Het nieuwe, schattige vallende ster veulen eenhoorn betovert de hele Bayala-wereld. 

Wij bieden een groot assortiment voor de echte Schleich Bayala liefhebber. Bestel je Schleich Bayala 2020 en ontvang deze snel thuis. Als je jouw Schleich Bayala 2020 op een werkdag voor 16:00 uur bestelt, heb je deze de volgende dag al in huis!