BiOBUDDi Learning Letters BB-0005
BiOBUDDi Learning Letters BB-0005

*Tot wel 15% korting op de PAASDEALS van Schleich en Papo*

BiOBUDDi Learning Symbols BB-0004
BiOBUDDi Learning Symbols BB-0004
BiOBUDDi Educational blocks with baseplate BB-0006
BiOBUDDi Educational blocks with baseplate BB-0006

BiOBUDDi Learning Letters BB-0005

Kun je het alfabet opzeggen en je naam spellen? De BiOBUDDi Leerletters set leert het alfabet aan je kleintje!


Maak kennis met de Learning Letters Set - een milieuvriendelijk en educatief speelgoed dat is ontworpen om kinderen van 1,5 tot 6 jaar kennis te laten maken met de spannende wereld van letters. Gemaakt van een duurzame zijstroom van suikerriet, zijn deze blokken niet alleen veilig voor uw kind, maar ook milieubewust.

De Learning Letters Set is een uniek bouwsteenspeelgoed dat het plezier van spelen combineert met de educatieve voordelen van letterherkenning. Elk blok vertegenwoordigt een andere letter van het alfabet, met levendige kleuren en boeiende ontwerpen. Kinderen kunnen woorden stapelen, sorteren en spellen, waardoor vroege geletterdheidsvaardigheden op een leuke en interactieve manier worden bevorderd.

Gemaakt in Nederland met een sterke inzet voor duurzaamheid, zijn deze blokken een milieubewuste keuze voor ouders. Door gebruik te maken van een zijstroom van suikerriet als materiaal, vermijdt het productieproces het gebruik van op olie gebaseerde materialen, wat resulteert in een duurzaam en milieuvriendelijk product. Met elke speelsessie leer je je kind het belang van zorg voor het milieu. De Learning Letters Set is compatibel met Duplo-blokken, waardoor eindeloze mogelijkheden mogelijk zijn en de creatieve horizon van uw kind wordt uitgebreid. Ze kunnen torens bouwen, hun naam construeren, eenvoudige woorden vormen en zelfs fantasierijk spel spelen terwijl ze hun eigen verhalen maken met behulp van de letterblokken.

Naast speelplezier biedt de Learning Letters Set waardevolle educatieve voordelen. Kinderen ontwikkelen hun fijne motoriek terwijl ze de blokken begrijpen en manipuleren, en hun cognitieve vaardigheden breiden zich uit naarmate ze letters leren herkennen en associëren met hun geluiden. Het is een prachtige manier om een sterke basis te leggen voor taalontwikkeling en leesvaardigheid.

Of het nu voor een verjaardag of een andere speciale gelegenheid is, de Learning Letters Set is een fantastisch cadeau. Het combineert de elementen van milieuvriendelijkheid, educatie en plezier en biedt een zinvolle en plezierige speelervaring voor kinderen. Kies de Leerbrievenset en geef uw kind een duurzame en educatieve speeltijdervaring. Door te kiezen voor een product gemaakt van suikerriet side stream, draag je actief bij aan het welzijn van onze planeet. Kijk hoe de verbeelding van uw kind de vrije loop is terwijl ze de wereld van letters verkennen, terwijl ze genieten van de voordelen van milieuvriendelijk en educatief spel.

Combineer deze set met de andere educatieve sets, zoals Leersymbolen, Leren om 40 blokken te bouwen of met een van de Wildlife sets om je kinderen kennis te laten maken met verschillende thema's en om de ontwikkeling van je kleintjes aan te moedigen!

€ 15,13
Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf € 39,99 (NL) € 95 (BE)
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld is morgen in huis (NL)
  • Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
  • Levering binnen 1 a 2 werkdagen (BE)
  • 14 dagen retourrecht