* Sinterklaas ACTIE. Tot wel 50% korting op speelgoed van Schleich, Papo, Biobuddi en Kids globe  *

Schleich geiten

Met een Schleich geit maak je je kind helemaal blij! De dierfiguurtjes uit de collectie Schleich Farm World zijn tot in detail nagemaakt en dagen uit tot het leukste fantasiespel. Of je kind nu graag alleen speelt of met anderen, elke dag verzint hij of zij weer een nieuw avontuur. Ook maken de geitfiguurtjes een verzameling met andere dierfiguren compleet. Dit duurzame speelgoed is heel stevig en geef je met gemak door aan een volgende generatie. Het is elke dag een gezellige boel met alle geitjes, varkens en paarden op de Schleich boerderij.

Schleich geiten

Met een Schleich geit maak je je kind helemaal blij! De dierfiguurtjes uit de colle... Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
  1. NIEUW
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina

Levensecht Schleich geitje met realistische details

Het boerenleven is voor kinderen een aantrekkelijke wereld die veel inspiratie biedt. Heeft je kind al andere boerderijdieren, dan mag een speelgoedgeitje natuurlijk niet ontbreken. Een Schleich geit ziet er heel realistisch uit voor wat betreft verhoudingen, kleuren en details. Zo zien de vacht, de sik en de hoorns er levensecht uit. Het lijkt wel of het dier met zijn hoefjes zo kan weglopen. Ook alle andere Schleich boerderijdieren zijn op schaal nagemaakt en handgekleurd. Laat kinderen niet alleen de leukste verhalen bedenken over geiten, maar ook over:

  • Schleich honden en katten
  • Schapen, koeien en varkens
  • Kippen en pluimvee

Alle dieren, stallen en gebouwen van Schleich Farm World zijn prachtig nagemaakt en leuk om neer te zetten in de kinderkamer. Niet alleen geiten en babygeitjes, maar ook minder voorkomende dieren, zoals Schleich lama’s en alpaca’s, kan je in je collectie opnemen.

Een Schleich geit kopen voor je verzameling

Het leuke van de Schleich Farm World collectie is dat veel boerderijdieren zowel volwassen varianten als jonge exemplaren hebben. Er is dus niet alleen een figuurtje van een volwassen geit, maar ook van een jonge Schleich geit, ook wel 'lam' genoemd. Het naspelen van boerderijverhalen is natuurlijk het leukst als je naast Schleich geiten ook andere soorten dieren hebt. Onze Schleich paarden en veulentjes zijn erg populair bij kinderen tussen de 3 en 8 jaar. Of wat dacht je van Schleich konijnen? Ook oudere kinderen en volwassenen hebben veel plezier in het verzamelen van de dierfiguren en uitbreidingssets.

Schleich geit bestellen bij Animals-Toys

De geitjes verzorgen, ze laten grazen in de wei, voer halen met een Schleich auto. Je kind bedenkt steeds weer nieuwe boeiende verhalen en situaties om na te spelen. Ook Schleich poppetjes mogen in de fantasiewereld met Schleich geiten, bokken en lammetjes uiteraard niet ontbreken. Schleich dieren zijn een geweldig verjaardagscadeau of cadeau ter gelegenheid van het behalen van een mijlpaal. Ook de geiten van Schleich zijn dankzij de fijne details prachtig om te zien en ideaal om cadeau te doen. Wij sturen het product van je keuze snel naar je toe, zodat het speelplezier kan beginnen. Met een Schleich geit heeft je kind een mooie aanwinst voor zijn verzameling en kan het zijn fantasie de vrije loop laten!