*Koninklijke koopjes: tot wel 15% korting*

Schleich honden

Op zoek naar een natuurgetrouw hondenfiguur? Dan is de Schleich hond zeker het overwegen waard. Schleich is een bekend Duits merk dat al jarenlang realistisch speelgoed produceert, waaronder een breed scala aan hondenfiguren. Daarnaast kun je jouw collectie uitbreiden met Schleich Farm World, Schleich Wild Life, Schleich dinosauriërs of de andere figuren van het merk Schleich. De figuren van Schleich zijn van hoogwaardige kwaliteit en uitermate geschikt om mee te spelen of om ze te verzamelen.

Schleich honden

Op zoek naar een natuurgetrouw hondenfiguur? Dan is de Schleich hond zeker het over... Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

Producten 17-32 van 35

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 17-32 van 35

per pagina

Schleich hond van de beste kwaliteit

Van Schleich teckel tot Schleich Duitse herder, er is voor ieder wat wils. Een Schleich hond is niet zomaar een speelgoedhond. De honden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn tot in detail afgewerkt. Hierdoor zijn ze niet alleen leuk om mee te spelen, maar vormen ze een waar collectorsitem. Elk figuur is zeer gedetailleerd en realistisch, van de vachttextuur tot de kleur van de ogen en de grootte van de poten. Dit maakt dat de Schleich hond ook een educatief hulpmiddel kan zijn. Kinderen kunnen leren over de verschillende hondenrassen en hun eigenschappen, zoals grootte, kleur en vachtstructuur. Dit kan hun kennis en begrip van de dierenwereld vergroten en hen aanmoedigen meer te leren over andere dieren. Zoals bijvoorbeeld over wilde dieren door middel van Schleich Wildlife. Op zoek naar een complete set hondenfiguren? Kies dan voor een Schleich honden set. Deze sets bevatten naast de mooie hondenfiguren ook nog verschillende toebehoren. Voor de boederij-liefhebbers is er ook een Schleich boederij set. Ook voor losse Schleich hondjes ben je bij Animals-Toys.nl aan het juiste adres. Kies bijvoorbeeld voor de Schleich teckel, een populair ras dat bekend staat om zijn lange lijf en korte pootjes. Of ga voor de Schleich puppy, een schattig figuurtje dat perfect is voor kinderen.

Diverse rassen Schleich honden

De Schleich hond is ook geweldig voor decoratieve doeleinden, zoals het opfleuren van kinderkamers of het toevoegen van karakter aan de werkplek van een hondenliefhebber. Veel verzamelaars gebruiken de figuren om diorama's te maken, waarin de figuren zijn geplaatst in een nagebootste omgeving, zoals een park, bos of strand. De Schleich honden zijn handgeschilderd en gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze zowel mooi als duurzaam zijn. Er zijn veel verschillende hondenrassen beschikbaar, zoals de Schleich labradoodle, Schleich herdershond, Schleich en Schleich golden retriever. Daarnaast is er van sommige hondenrassen zelfs een schattige Schleich puppy.

Specificaties van een hond van Schleich

  • Hoogwaardige materialen
  • Tot in detail afgewerkt
  • Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar
  • Veilig en duurzaam
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Stimuleert fantasie en creativiteit

Schleich hond kopen bij Animals Toys

Bij Animal-Toys.nl kun je eenvoudig, veilig en snel jouw gewenste Schleich hond bestellen. Als je vóór 23:59 op werkdagen bestelt, dan zal je bestelling in Nederland de volgende werkdag worden geleverd! Heb je vragen of opmerkingen over onze Schleich hond of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!