Schleich kippen

Leren en ontdekken doen kinderen volop met Schleich kippen! De speelfiguurtjes van de kippen, hanen en ander pluimvee zijn mooi op schaal nagemaakt en zien er net zo uit als de echte vogels. Zo zijn ook de Schleich gans en zwaan heel herkenbaar en klopt de uitvoering tot in de kleinste details. Uiteraard zijn voor de kippen diverse uitbreidingssets verkrijgbaar, zodat je je eigen Schleich boerderij kan creëren met kippenhokken, stallen en hekken. Dit stevige speelgoed van kunststof heeft een lange levensduur en gaat generatieslang mee.

Schleich kippen

Leren en ontdekken doen kinderen volop met Schleich kippen! De speelfiguurtjes van ... Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina

Schleich zwaan, Schleich kalkoen & Schleich eend

Bij onze verzameling Schleich pluimvee vind je exemplaren van verschillende soorten en rassen in diverse kleuren. Het is net of de dieren echte veertjes hebben en alle details, zoals de lellen, poten, snavels en kleurstellingen, zien er natuurgetrouw uit. De collectie Schleich boerderijdieren omvat allerlei pluimvee, zoals:

  • Een bruine hen
  • Een Schleich haan met een rode kam
  • Een Schleich eend met een groene kop
  • Een Schleich zwaan, zoals een knobbelzwaan
  • Een Schleich kalkoen met een prachtig verenkleed

Een kippenhok voor je Schleich haan en kip

Kinderen bedenken vaak originele verhalen als ze spelen met dierfiguurtjes. Natuurlijk moeten de Schleich kippen dagelijks gevoerd worden en wordt er een dierenarts geraadpleegd bij ziekte. De dieren hebben een comfortabel kippenhok en mogen lekker buiten rondscharrelen in de kippenren, zodat ze fit en gezond blijven en heerlijke eitjes leggen. Als je toch bezig bent met de verzorging van de kippen, dan geef je natuurlijk ook de nodige aandacht aan de koeien, varkens en geiten van Schleich Farm World. Samen vormen de dieren een prachtige collectie die geweldig is om te verzamelen. In de verhalen die kinderen bedenken rond het boerenleven op het platteland komen natuurlijk ook mensen voor. Met Schleich poppetjes heeft je kind altijd een cowgirl, cowboy, jongensfiguur of meisjesfiguur dat de hoofdrol kan spelen in het fantasiespel over de boerderij. Ook de poppetjes zijn net als de dieren vaak handgeschilderd en zijn voorzien van allerlei details. Picknicken, kamperen, naar de markt gaan, elke dag is er gelegenheid voor een nieuw avontuur.

Kippen van Scheich bestellen bij Animals-Toys

De zon komt op en de haan begint te kraaien. De bewoners van de boerderij krijgen vandaag een verrassing, want er zijn vannacht kuikentjes geboren. Zo wordt het steeds drukker in het kippenhok. Is je kind gek op dieren, dan is er geen beter cadeau te bedenken dan een paar mooie kippetjes uit de Schleich collectie. Mocht je een kipfiguur of set op het oog hebben die je er niet bij ziet staan, laat het ons dan weten. Wij geven je graag de beste service. Wees er als de kippen bij en bestel je favoriete kip, haan of kuikens vandaag nog. Dankzij de snelle verzending heb je je Schleich kippen vaak de volgende dag al in huis!