* Sinterklaas ACTIE. Tot wel 50% korting op speelgoed van Schleich, Papo, Biobuddi en Kids globe  *

Schleich Farm World 2023

Breid je collectie over het boerenleven uit met Schleich Farm World 2023! Het Duitse merk Schleich is enorm populair onder kinderen en verzamelaars vanwege de gedetailleerde speelfiguurtjes en de prachtig nagemaakte speelsets met boerderijen, voertuigen en dierenambulances. De collectie 2023 biedt uiteraard nieuwe Schleich boerderijdieren, zoals mooie paarden en bijzondere koeien- en hondenrassen. Ook het witte ezeltje met de bruine vlekken ziet er heel eigenwijs uit. De poppetjes en sets zijn op maat nagemaakt en handgeschilderd. Dankzij de hoge kwaliteit kan je ze zelfs bewaren voor een volgende generatie.

Schleich Farm World 2023

Breid je collectie over het boerenleven uit met Schleich Farm World 2023! ... Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 24

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 24

Pagina
per pagina

Speelfiguren van het thema Schleich Boerderij 2023

Kinderen kunnen urenlang spelen met het stevige speelgoed. De poppetjes en dierfiguren inspireren jongens en meisjes tot unieke, zelfbedachte verhalen. De Schleich Farm World 2023 collectie is dus zeker pedagogisch verantwoord, omdat de mensfiguurtjes en dieren de fantasie stimuleren en de kinderen vrij laten om hun eigen avonturen te bedenken. Voor deze belevenissen kunnen ze gebruik maken van:

  • Hengsten en merries
  • Honden (zoals een Deense dog en een Dalmatiër) en katten (zoals een Abessijnse kat)
  • Schapen, koeien en ezels
  • Een verrassingszakje met dieren

Leuke Schleich 2023 Farm World speelsets

De gebouwen, auto’s en speelfiguurtjes zijn heel natuurgetrouw nagemaakt. Ze zijn zelfs op schaal uitgevoerd, zodat de verhoudingen kloppen en alles er heel realistisch uitziet. Houdt je kind van landbouwvoertuigen, dan is een tractor met aanhangwagen uit de Schleich Farm World 2023 serie een interessant item. Met de Schleich auto’s en trailers zorg je ervoor dat het werk op de boerderij van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat goed kan worden uitgevoerd. Ondertussen haal je de pony uit de ponybox voor een gezellig ritje in de omgeving. Grote speelsets, zoals een schuur met toebehoren en dieren, vallen zeker in de smaak bij fans van het plattelandsleven. Met een gebouw uit de 2023 Schleich Boerderij serie heb je een goed uitgangspunt voor het neerzetten van al je dieren en mensfiguren. Ook kleinere setjes met Schleich Farm World accessoires zijn tot in de kleinste details mooi uitgevoerd en erg leuk om erbij te hebben. Zo worden de stallen lekker schoon en de dieren goed verzorgd met een schoonmaak- en voederset. Is het vakantietijd? Het dierenhotel zorgt voor een uitstekende opvang van je geliefde honden en katten.

Farm World 2023 van Schleich kopen bij Animals-Toys

Wordt de witte merrie het favoriete speelgoed van je zoon of dochter? Of wil je een zwartneusschaap toevoegen aan je collectie? Met de nieuwste items van Schleich doe je de liefhebber een groot plezier. Mocht je een product willen bestellen dat je niet terug kan vinden, laat het ons dan weten. Wij helpen je graag verder. Na bestelling ontvang je het artikel van je keuze vaak de volgende dag al. Je kind wordt vanzelf vrolijk van een kleurrijk lentekalf of bedenkt een spannend verhaal over een meisje dat op een boerderij woont. Met ons Schleich Farm World 2023 aanbod heb je altijd een origineel cadeau!