* Op donderdag 26 mei 2022 Hemelvaartsdag wordt er door DHL niet geleverd *

Jurassic World Dominion

Jurassic World Dominion is een toekomstige Amerikaanse film van regisseur Colin Trevorrow. Deze film is het vervolg op Jurassic World; Fallen Kingdom uit 2018. Deze nieuwe film is al het zesde deel uit de Jurassic Park-serie.

Op deze pagina treft u binnenkort alle informatie aan met betrekking tot deze film, accessoires en informatie over dinosaurussen.

Dinosaurussen leefden 245 miljoen jaar geleden op aarde. Dit waren een speciaal soort reptielen die eieren legden. De meeste eieren waren lang en dik maar sommige eieren waren ook rond. Sommig konden wel zo groot worden als een meloen. Ze legden hun eieren in een nest zoals de vogels die we nu kennen. Er waren heel veel verschillende soorten dinosauriërs. De wereld waarin zij leefden was warmer dan die van ons. Miljoenen jaren bleef de temperatuur het hele jaar door hetzelfde.

Sommige dinosaurussen werden wel 11 meter hoog en 30 meter land. In het Grieks betekent dinosaurus letterlijk: verschrikkelijke hagedis. Men denkt dat de vogels ook afstammen van de dinosaurussen; je kunt deze gelijkenis heel sterk zien aan het skelet van een kip.

Jurassic World Dominion

Jurassic World Dominion is een toekomstige Amerikaanse film van regisseur C... Lees meer

Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 90

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 90

per pagina

Schleich Dino / Dinosaurus / Dinosaurs

Schleich-Store biedt een groot assortiment Schleich Dinosaurussen in alle soorten en maten. Het mooie van Schleich producten is dat er veel aandacht wordt besteed aan de details. Zo worden de Schleich dinosaurussen exact nagemaakt en lijken de dinosaurussen net echt. Schleich dinosaurussen zijn op schaal nagemaakt en de verhoudingen kloppen dan ook mooi ten opzichte van echte dinosaurussen.Schleich dinosaurussen zijn uiterst geschikt om mee te spelen, er zijn talloze soorten, types en kleuren dinosaurussen. Zo zit er altijd het juiste product bij voor jou! Schleich dinosaurussen zijn uiterst geschikt om mee te spelen of om te verzamelen. Door de hoge kwaliteit materiaal dat is gebruikt om deze producten te maken, gaan ze erg lang mee en heb je eindeloos lang plezier van jouw dinosaurussen! Bekijk op deze pagina ons complete aanbod, mocht je een product zoeken dat niet op deze pagina staat, neem dan gerust even contact met ons op. We helpen je graag verder om het product te vinden dat je wenst te bestellen!

Schleich Dinosaurus - Schleich-Store

Welke dinosaurus vindt jij helemaal geweldig?! De planteneters (herbivoren)? Of juist de beruchte vleeseters (carnivoren) zoals de Tyrannosaurus Rex. Of de Spinosaurus, de jager. Dinosauriërs ofwel dinosaurussen verschenen 245 miljoen jaar geleden op aarde, dinosaurussen waren reptielen. Er waren heel veel verschillende soorten. Sommige werden zelfs wel 30 meter lang en 11 meter hoog! De naam dinosaurus betekend in het Grieks “verschrikkelijke hagedis”. Het tijdperk waarin de dinosauriërs leefden is in drie delen opgesplitst: - Trias: de eerste dinosauriërs verschenen 245 miljoen jaar geleden. - Jura: er kwamen 208 miljoen jaar geleden veel nieuwe soorten bij. - Krijt: aan het einde van deze periode stierven de dinosauriërs uit, 65 miljoen jaar geleden. Doordat er een grote meteoriet op de aarde viel zijn de dinosauriërs uitgestorven denkt men. Door de inslag werd alles zwart van het stof, en kon de zon de aarde niet goed meer verwarmen. Hierdoor stierven veel dieren en plantensoorten uit en kwamen de dino’s om van de honger. Alleen de vogels hebben het overleefd.

Schleich Dinosaurus online bestellen

Eenvoudig, veilig en snel kun je je gewenste Schleich dinosaurussen bestellen bij de Schleich-Store! Heb je op een werkdag voor 16:00 uur je bestelling geplaatst, dan wordt de bestelling de volgende dag al geleverd, en het pakket dezelfde dag nog verzonden. Zo heb je jouw dinosaurussen de volgende dag nog in huis en kun je er gelijk van genieten! Bestel je voor meer dan € 39,99,- dan betalen wij de verzending. Wij hechten veel waarde aan een tevreden klant, klanten beoordelen onze Schleich Store met 5 sterren voor onze service. In de webshop van Schleich-Store vindt je het volledige assortiment met Schleich producten. We proberen er altijd voor te zorgen dat het aanbod compleet is in de webshop. Mocht er een product niet in de webshop staan wat je graag zou willen bestellen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het compleet maken van je verzameling!