Schleich Ridders / Eldrador / Draken

Schleich-Store biedt een groot assortiment Schleich Ridders en Draken in alle soorten en maten. Het mooie van Schleich producten is dat er veel aandacht wordt besteed aan de details. Zo worden de Schleich Ridders en Draken exact nagemaakt en lijken de beesten en ridders net echt. Schleich Ridders en Draken zijn op schaal nagemaakt en de verhoudingen kloppen dan ook mooi ten opzichte van echte dieren en mensen. Schleich Ridders is uiterst geschikt om mee te spelen, er zijn talloze soorten dieren en accessoires. Zo zit er altijd het juiste product bij voor jou!

Schleich wildleven is uiterst geschikt om mee te spelen of om te verzamelen. Door de hoge kwaliteit materiaal dat is gebruikt om deze producten te maken, gaan ze erg lang mee en heb je eindeloos lang plezier van jouw speelgoed! Bekijk op deze pagina ons complete aanbod, mocht je een product zoeken dat niet op deze pagina staat, neem dan gerust even contact met ons op. We helpen je graag verder om het product te vinden dat je wenst te bestellen!

27 artikel(en)

per pagina

27 artikel(en)

per pagina

Schleich® Ridders / Eldrador / Draken - Schleich-store

Draken zijn meestal grote wezens die vuur spuwen. Hoewel je ook draken hebt die zich meer om sneeuw en ijs bekommeren. Draken houden vaak van glinsterende dingen en ze doen er alles aan om zo veel mogelijk schatten te krijgen. Alhoewel ze bijna alleen maar van schatten houden zijn het erg trotse wezens die het niet leuk vinden om beledigd te worden. Ook hebben draken veel schubben die het het moeilijk maken om hem te verwonden. Er zijn draken die vlees eten, maar er zijn er ook die planten eten. Draken zijn samengevat grote hagedissen met vleugels die vuur spuwen en vaak kracht of wijsheid symboliseren. Wij bieden een groot assortiment voor de echte liefhebber van Schleich Ridders / Eldrador / Draken. Schleich staat erom bekend dat de producten zeer mooi zijn nagemaakt en dat ze natuurgetrouw op schaal zijn nagemaakt. Door de zeer gedetailleerde onderdelen van de producten en de gebruikte kleuren, lijken het net echte paarden waarmee je speelt of die je verzamelt. Door de hoge kwaliteit plastic die wordt gebruikt voor het maken van deze producten, gaan ze erg lang mee en kan er eindeloos veel plezier aan worden beleefd. Er zijn vele mogelijkheden beschikbaar om de Schleich Ridders / Eldrador / Draken helemaal naar jouw zin te maken. Door de vele toepassingen en uitbreidingssets kan jouw verzameling helemaal compleet gemaakt worden.

Schleich Ridders / Eldrador / Draken online bestellen

Bij Schleich-Store kun je eenvoudig, veilig en snel jouw gewenste Schleich Ridders / Eldrador / Draken online bestellen! Als je op werkdagen vóór 16:00 je bestelling plaatst, wordt de bestelling de volgende dag al geleverd, wij verzenden het pakket nog dezelfde dag. Zo heb je jouw ridders / Eldrador / Draken de volgende dag nog in huis en kun je er gelijk van genieten. Daarnaast betalen wij de verzending als je voor meer dan €50,- bestelt. Klanten beoordelen Schleich-Store met 5 sterren voor onze service, wij hechten veel waarde aan een tevreden klant! In de webshop van Schleich-Store vind je het volledige assortiment met Schleich producten. Wij doen altijd ons uiterste best om het complete aanbod in de webshop te hebben staan. Mocht er toch een product niet in de webshop staan dat je graag zou willen bestellen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het compleet maken van jouw wensen!