Lumo Stars

Lumo Stars zijn prachtige pluche knuffeldieren met een heerlijk zachte vacht en heldere grote ogen. Bekijk de grote verzameling dieren, elk met zijn eigen karakter en eigenschappen. Ontdek alle dieren met hun eigen naam en kleurrijke uiterlijk. Welkom in de Lumo Stars wereld! Download de gratis app op lumostars.com, verzorg en speel met je eigen Lumo Star vriendje!

Artikelen 1 tot 32 van 78 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 32 van 78 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Lumo Stars – Animals toys – Store

Wij bieden een groot assortiment voor de echte liefhebber van Lumo stars pluche dieren. Lumo Stars staat erom bekend dat de producten zeer mooi zijn nagemaakt en dat ze natuurgetrouw zijn nagemaakt. Door de zeer gedetailleerde onderdelen van de producten en de gebruikte kleuren, lijken het net echte dieren waarmee je speelt of die je verzamelt. Door de hoge kwaliteit stof die wordt gebruikt voor het maken van deze producten, gaan ze erg lang mee en kan er eindeloos veel plezier aan worden beleefd.

Er zijn vele mogelijkheden beschikbaar om de Limo stars Pluche dieren helemaal naar jouw zin te maken. Door de vele verschillende pluche dieren kan jouw verzameling helemaal compleet gemaakt worden. Zo is er bijvoorbeeld een gratis App die je kan Downloaden op lumostars.com. Zodra je de App gedownload hebt kan je via de app met je Lumo star pluche dieren verzorgen en mee spelen. Hierdoor heb je eindeloos veel speelplezier.

Lumo Stars online bestellen

Bij Animals toys kun je eenvoudig, veilig en snel jouw gewenste Lumo stars dieren bestellen! Als je op werkdagen vóór 16:00 je bestelling plaatst, wordt de bestelling de volgende dag al geleverd, wij verzenden het pakket nog dezelfde dag. Zo heb je jouw producten de volgende dag nog in huis en kun je er snel van genieten. Daarnaast betalen wij de verzending als je voor meer dan €50,- bestelt. Klanten beoordelen Amimals-toys met 5 sterren voor onze service, wij hechten veel waarde aan een tevreden klant!

In de webshop van Amimals-toys vind je het volledige assortiment met Limo stars producten. Wij doen altijd ons uiterste best om het complete aanbod in de webshop te hebben staan. Mocht er toch een product niet in de webshop staan dat je graag zou willen bestellen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het compleet maken van jouw wensen! , neem dan gerust even contact met ons op. We helpen je graag verder om het product te vinden dat je wenst te bestellen!