Cyber Monday

Op maandag 26 november 2018 is het zover! Cyber Monday bij de Schleich Store! Blijf deze pagina in de gaten houden om te zien welke super aanbiedingen er deze dag zullen zijn!

Op de eerste maandaag na Black Friday is Cyber Monday. Maar wat is dit nou precies voor een dag? Bij ons heet deze dag ook wel gewoon Cyber maandag. De makkelijke vertaling van het begrip dat uit Amerika is komen overwaaien en bij Black Friday hoort. Cyber Monday is een jaarlijks online kortingsfestijn. Op deze dag worden door webshops hoge kortingen weggegeven voor de feestdagen (Sinterklaas en Kerst). Ook wel bekend als de Cyber Monday deals. 

De ontwikkeling van Cyber Monday in Nederland is hard gegaan. In 2015 deden er maar een paar webshops mee. In 2016 deden er al meer webshops mee, meer dan 50 hadden een leuke korting op deze maandag van het jaar. In 2017 waren het er veel meer en in 2018 worden het er waarschijnlijk nog veel meer! Dit jaar verwachten ze dat er wel ruim 200 webwinkels mee gaan doen met een speciale actie!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Schleich Cyber Monday 2018

Als je op werkdagen voor 16:00 je bestelling plaatst, wordt de bestelling de volgende dag al geleverd, wij verzenden het pakket nog dezelfde dag. Zo heb je jouw Cyber Monday knaller de volgende dag nog in huis en kun je er gelijk van genieten. Daarnaast betalen wij de verzending als je voor meer dan €50,- bestelt. Klanten beoordelen Schleich-Store met 5 sterren voor onze service, wij hechten veel waarde aan een tevreden klant! In de webshop van Schleich-Store vind je het volledige assortiment met Schleich producten. Wij doen altijd ons uiterste best om het complete aanbod in de webshop te hebben staan. Mocht er toch een product niet in de webshop staan dat je graag zou willen bestellen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het compleet maken van jouw wensen!