Cyber Monday

Op maandag 26 november 2018 is het zover! Cyber Monday bij de Schleich Store! Blijf deze pagina in de gaten houden om te zien welke super aanbiedingen er deze dag zullen zijn!

Op de eerste maandaag na Black Friday is Cyber Monday. Maar wat is dit nou precies voor een dag? Bij ons heet deze dag ook wel gewoon Cyber maandag. De makkelijke vertaling van het begrip dat uit Amerika is komen overwaaien en bij Black Friday hoort. Cyber Monday is een jaarlijks online kortingsfestijn. Op deze dag worden door webshops hoge kortingen weggegeven voor de feestdagen (Sinterklaas en Kerst). Ook wel bekend als de Cyber Monday deals. 

De ontwikkeling van Cyber Monday in Nederland is hard gegaan. In 2015 deden er maar een paar webshops mee. In 2016 deden er al meer webshops mee, meer dan 50 hadden een leuke korting op deze maandag van het jaar. In 2017 waren het er veel meer en in 2018 worden het er waarschijnlijk nog veel meer! Dit jaar verwachten ze dat er wel ruim 200 webwinkels mee gaan doen met een speciale actie!

Cyber Monday

Op maandag 26 november 2018 is het zover! Cyber Monday bij de Schleich Store! Blijf de... Lees meer

Van laag naar hoog sorteren

23 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

23 producten

per pagina