Cyber Monday

Op maandag 30 november 2020 is het zover! Cyber Monday bij de Schleich Store! Blijf deze pagina in de gaten houden om te zien welke super aanbiedingen er deze dag zullen zijn!

Op de eerste maandag na Black Friday is het Cyber Monday. Maar wat is dit nou precies voor een dag? Bij ons heet deze dag ook wel gewoon Cyber maandag. De makkelijke vertaling van het begrip dat uit Amerika is komen overwaaien en bij Black Friday hoort. Cyber Monday is een jaarlijks online kortingsfestijn. Op deze dag worden door webshops hoge kortingen weggegeven voor de feestdagen (Sinterklaas en Kerst). Ook wel bekend als de Cyber Monday deals. 

De ontwikkeling van Cyber Monday in Nederland is hard gegaan. In 2015 deden er maar een paar webshops mee. Dit jaar verwachten ze dat bijna elke webwinkel mee doet met een speciale actie!

20 artikel(en)

per pagina

20 artikel(en)

per pagina

Schleich Cyber Monday 2020

Normaal gesproken als je op werkdagen voor 16:00 je bestelling plaatst, wordt de bestelling de volgende dag al geleverd, wij verzenden het pakket nog dezelfde dag. Zo heb je jouw Cyber Monday knaller de volgende dag nog in huis en kun je er gelijk van genieten. We weten echter dat het in deze periode van het jaar ontzettend druk is, het kan daarom langer duren voordat de post het pakket daadwerkelijk aflevert. We vragen hiervoor begrip. Daarnaast betalen wij de verzending als je voor meer dan €39,- bestelt. Klanten beoordelen Schleich-Store met 5 sterren voor onze service, wij hechten veel waarde aan een tevreden klant! In de webshop van Schleich-Store vind je het volledige assortiment met Schleich producten. Wij doen altijd ons uiterste best om het complete aanbod in de webshop te hebben staan. Mocht er toch een product niet in de webshop staan dat je graag zou willen bestellen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het compleet maken van jouw wensen!