Lego City, Star Wars en Friends Adventskalender

bricks-store biedt een assortiment Lego City, Star Wars en Friends adventskalenders aan in verschillende soorten en maten. Het mooie van Lego producten is dat er veel aandacht wordt besteed aan de details.

Lego producten zijn uiterst geschikt om mee te spelen, er zijn bijvoorbeeld in talloze soorten, maten en kleuren Steentjes te krijgen. Zo zit er altijd het juiste product bij voor jou! Door de hoge kwaliteit materiaal dat is gebruikt om deze producten te maken, gaan ze erg lang mee en heb je eindeloos lang plezier van jouw Lego speelgoed! Bekijk op deze pagina ons complete aanbod, mocht je een product zoeken dat niet op deze pagina staat, neem dan gerust even contact met ons op.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Schleich Lego Adventskalender - Schleich - Store

Een adventskalender is een kalender die onderdeel is van een christelijke traditie die stamt uit de 19e eeuw, advent. De kalender bevat verschillende luikjes, elke dag mag er 1 luikje worden geopend. Meestal kan er in de vakjes wat chocola of een andere lekkernij worden gevonden voor kinderen, maar in deze adventskalender zit iets heel anders verborgen achter de luikjes! Zoals boerderijdieren en attributen voor op de boerderij! Of de paarden adventskalender is ook erg populair  De kalender maakt het leuk om de dagen voor kerst af te tellen. De kalenders worden geproduceerd in verschillende vormen en maten. Alle kalenders hebben gemeen dat ze de resterende dagen tot Kerstmis aftellen, meestal zijn dat er 24. 24 grote verrassingen voor het spelen en verzamelen!

In die zin heeft de adventskalender dezelfde functie als de adventskrans. Vaak begint het aftellen op 1 december maar dit kunnen ook andere data tussen 27 november en 3 december zijn. Er zitten in ieder geval altijd 4 zondagen in de adventstijd. Bij de Schleich-Store.nl kun je eenvoudig, veilig en snel jouw gewenste Schleich speelgoed bestellen!

Schleich Lego Adventskalender online bestellen

Als je op werkdagen voor 16:00 je bestelling plaatst, wordt de bestelling de volgende dag al geleverd, wij verzenden het pakket nog dezelfde dag. Zo heb je jouw Lego Adventskalender de volgende dag nog in huis en kun je er gelijk van genieten. Daarnaast betalen wij de verzending als je voor meer dan €50,- bestelt. Klanten beoordelen Schleich-Store met 5 sterren voor onze service, wij hechten veel waarde aan een tevreden klant! In de webshop van Schleich-Store vind je het volledige assortiment met Schleich producten. Wij doen altijd ons uiterste best om het complete aanbod in de webshop te hebben staan. Mocht er toch een product niet in de webshop staan dat je graag zou willen bestellen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het compleet maken van jouw wensen!