Cyber Monday

Op maandag 28 november 2022 is het zover; Cyber Monday bij de Schleich Store! Blijf deze pagina in de gaten houden om te zien welke superaanbiedingen er deze dag zullen zijn!

Op de eerste maandaag na Black Friday is Cyber Monday. Maar wat is dit nou precies voor een dag? Bij ons heet deze dag ook wel gewoon Cyber maandag; de makkelijke vertaling van het begrip dat uit Amerika is komen overwaaien en bij Black Friday hoort. Cyber Monday is een jaarlijks online kortingsfestijn. Op deze dag worden door webshops hoge kortingen weggegeven voor de feestdagen (Sinterklaas en Kerst). Ook wel bekend als de Cyber Monday deals. 

De ontwikkeling van Cyber Monday in Nederland is hard gegaan. In 2015 deden er maar een paar webshops mee. In 2016 deden er al meer webshops mee, meer dan 50 hadden een leuke korting op deze maandag van het jaar. In 2017 waren het er veel meer en de jaren daarna deed praktisch iedere winkel mee ! 

Cyber Monday

Op maandag 28 november 2022 is het zover; Cyber Monday bij de Schleich Store! Blijf d... Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 17

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 17

Pagina
per pagina

Schleich Cyber Monday 2022

Wanneer je op werkdagen voor 16:00 uur je bestelling plaatst, verwerken wij het pakket nog dezelfde dag en wordt dit in pricipe de volgende dag geleverd. Zo heb je jouw Cyber Monday knaller de volgende dag nog in huis en kun je er gelijk van genieten. We weten echter dat het in deze periode van het jaar ontzettend druk is, het kan daarom langer duren voordat de post het pakket daadwerkelijk aflevert. We vragen hiervoor begrip. Daarnaast betalen wij de verzending als je voor meer dan €39,99,- bestelt. Klanten beoordelen Schleich-Store met 5 sterren voor onze service, wij hechten veel waarde aan een tevreden klant! In de webshop van Schleich-Store vind je het volledige assortiment met Schleich producten. Wij doen altijd ons uiterste best om het complete aanbod in de webshop te hebben staan. Mocht er toch een product niet in de webshop staan dat je graag zou willen bestellen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het compleet maken van jouw wensen!