* Op donderdag 26 mei 2022 Hemelvaartsdag wordt er door DHL niet geleverd *

Warmies Magnetron Knuffels

Een warme knuffel kunnen we allemaal gebruiken.

Warmies zijn de allerleukste magnetronknuffels die je tegelijk gezelschap bieden én je ook nog eens warm houden. De knuffels zijn gevuld met lavendel en speciale granen, waardoor ze ook nog eens een aangename geur afgeven.

Wanneer je de Warmies ongeveer anderhalve minuut in de magnetron legt, houden ze je vervolgens één tot twee uur aangenaam warm. Andersom kan ook; door de knuffel in de vriezer te leggen, zorgt hij daarna voor aangename verkoeling op warme dagen.

Doordat Warmies niet met heet water zijn gevuld , is dit pluche speelgoedbeest een veilig alternatief voor de ouderwetse kruik.

Warmies heeft een uitgebreide collectie aan verschillende knuffels; de collectie gaat van schaap naar ezel tot aan een krokodil; voor iedereen zit er een lieverdje bij die je graag wilt hebben.

 

Warmies Magnetron Knuffels

Een warme knuffel kunnen we allemaal gebruiken.

Warmies zijn de allerle... Lees meer

Van laag naar hoog sorteren

22 producten

per pagina
 1. NEW
 2. NEW
 3. NEW
 4. NEW
 5. NEW
 6. NEW
  Warmies Pony
  € 21,95
 7. NEW
  Warmies Kikker
  € 21,95
 8. NEW
 9. NEW
 10. NEW
  Warmies Gans
  € 21,95
 11. NEW
 12. NEW
  Warmies Kip
  € 22,95
 13. NEW
 14. NEW
 15. NEW
 16. NEW
 17. NEW
 18. NEW
  Warmies Draak
  € 24,95
 19. NEW
  Warmies Alpaca
  € 24,95
 20. NEW
  Warmies Lama
  € 26,95
 21. NEW
 22. NEW
Van laag naar hoog sorteren

22 producten

per pagina

Doe de knuffel 1,5 minuur in de magnetron (uitgaande van 800 Watt) en hij houdt je vervolgens heerlijk warm. Let er wel op dat je de knuffel op een schoon bord of plaat legt. Wanneer je de Warmies circa 3 uur in de diepvries legt, houdt hij je daarna lekker koel.

Bij Animals-Toys kun je eenvoudig, veilig en snel jouw gewenste producten bestellen! Als je op werkdagen voor 16:00 uur je bestelling plaatst, wordt deze de volgende dag geleverd. Zo heb je jouw product de volgende dag nog in huis en kun je er gelijk van genieten. Daarnaast betalen wij de verzending wanneer je voor meer dan € 39,99,- bestelt. Klanten beoordelen Animals-Toys met 5 sterren voor onze service, wij hechten veel waarde aan een tevreden klant! In de webshop van Animals-Toys vind je het volledige assortiment. Wij proberen altijd ons uiterste best te doen om het complete aanbod in de webshop te hebben staan. Mocht er toch een product niet in de webshop staan dat je graag zou willen bestellen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het compleet maken van jouw wensen!