Schleich 72110 Manege met Wasplaats

Meer afbeeldingen

Schleich 72110 Manege met Wasplaats

De paardrijdster keert na een zonnige, gezellige buitenrit met haar Arabische Merrie terug op de manege. Op de wasplaats wast de paarden verzorgster de paarden met koel water en borstelt ze erna, waarvan ze rijkelijk genieten. Na een spannende dag gaan ze aansluitend terug in de de paardenstallen.

Normaal € 149,95 *
Onze prijs € 119,99 *

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Alles voor een tevreden klant

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (NL)

6 dagen per week thuisbezorgd

Altijd een gratis cadeau uitkiezen

Bij elke bestelling een gratis Schleich boekje

Verzendkostenvrij vanaf € 30 (NL) € 75 (B)

Extra informatie

Productbeschrijving

De paardrijdster keert na een zonnige, gezellige buitenrit terug naar de manege met haar Arabische merrie. Het Arabische veulen hupt vrolijk erlangs. Bij warm weer verdienen de paarden afkoeling. De paarden verzorgster brengt ze naar de wasplaatst en spuit ze voorzichtig van onder naar boven af met koel water. Het veulen hapt zijn moeder ondeugend in de buik en rent snel weer weg. Nadat de vacht droog gemaakt en geborsteld is, brengen de meisjes de paarden naar hun stal en belonen ze met appels en wortels. Het veulen nestelt zich na de spannende dag tegen zijn moeder aan en doeselt weg. 

Weetje: Als er geen zweet materiaal bij de hand is, om het overige water na het douchen uit het vel te halen, kan men ook een buigbare dressuur zweep gebruiken.

Productnummer 4210442344
Color Nee
Inhoud 1 x wasplaats, Hannoveraner hengst, 1 x paardenverzorgster, 1 x zilveren emmer, 1 x halster, 1 x poets kist, 1 x blauwe borstel, 1 x borstel, 1 x zadel bok, 1 x vrije tijds zadel, 1 x teugel, 1 x manege, 12 x paddocks, 2 x bloemenbakken, 1 x Arabische mer
gebruik Nee
ingredienten Nee
samenstelling Nee
Vrij van Nee
Belangrijke informatie Nee
Merk Schleich
Barcode Nee
geneesmiddelen Nee
Adviesprijs 149.95
Beoordelen