Schleich Rijset

Schleich-Store biedt een groot assortiment Schleich Rijsets in alle soorten en maten. De Schleich Rijsets zijn natuurgetrouw en op schaal nagemaakt. De figuren zijn uitermate geschikt om mee te spelen of om ze te verzamelen. Deze rijsets zijn ideel om jouw Schleich paarden aan te kleden! Door het grote aanbod is er altijd een Schleich Rijset die bij je past. Mocht je niet vinden waarnaar je op zoek bent, neem dan gerust contact met ons op zodat wij kunnen helpen.

26 artikel(en)

per pagina

26 artikel(en)

per pagina

Schleich Rijset - Schleich - Store

Een tochtje door de bossen, over de velden en door de beekjes doen niet alleen het paard goed maar ook de ruiter. Ontspanning, genieten van de frisse lucht. Schleich Rijsets zijn niet alleen ideaal voor de kleine paardenfans zowel de ruiter als het paard vormen een perfecte aanvulling op de bestaande verzameling. De Schleich Rijset bevat alles wat je nodig hebt om je pony rijklaar te maken.

Ga je samen met je paard naar een toernooi? Hiervoor is er ook een fijne Schleich Rijset, alles om samen met je paard een goed toernooi te rijden! Ga je een weekje camperen met je paard, hiervoor hebben we ook een mooie Schleich Rijset of het nu een korte, lange of avontuurlijke rit wordt je hebt alles bij de hand! Kortom met de Schleich Rijsets heb je oneindig veel mogelijkheden om iets leuks te ondernemen met je paard

Schleich rijset online bestellen

Eenvoudig, snel en veilig kun je bij de Schleich-Store jouw gewenst Schleich Rijset bestellen! Plaats je je bestelling op werkdagen voor 16.00, dan wordt de bestelling de volgende dag geleverd. Het pakket wordt die dezelfde dag nog verzonden. Zo heb je jouw Schleich Rijset de volgende dag nog in huis en kun je er gelijk van genieten. Bestel je voor meer dan €50,- betalen wij jou verzendkosten. Schleich-Store wordt door de klanten beoordeeld met 5 sterren voor onze service. Een tevreden klant staat bij ons op nummer 1!

In de webshop van Schleich-Store vind je het volledige assortiment met Schleich producten. Wij doen altijd ons uiterste best om het complete aanbod in de webshop te hebben staan. Mocht er toch een product niet in de webshop staan dat je graag zou willen bestellen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het compleet maken van jouw wensen!