Schleich Superhelden 

Schleich-Store biedt een groot assortiment Schleich Superhelden zoals Batman, Aquaman, Wonder Woman, Superman, De Joker, Harley Quinn, Greenman en Lex Luthor. Het mooie van Schleich producten is dat er veel aandacht wordt besteed aan de details. Zo worden de Schleich Superhelden exact nagemaakt en lijken de Superhelden net echt. Schleich Superhelden zijn op schaal nagemaakt en de verhoudingen kloppen dan ook mooi ten opzichte van echte Superhelden. Schleich Superhelden zijn uiterst geschikt om mee te spelen, er zijn talloze soorten, types en kleuren Superhelden. Zo zit er altijd het juiste product bij voor jou!

Schleich Superhelden zijn uiterst geschikt om mee te spelen of om te verzamelen. Door de hoge kwaliteit materiaal dat is gebruikt om deze producten te maken, gaan ze erg lang mee en heb je eindeloos lang plezier van jouw Superhelden! Bekijk op deze pagina ons complete aanbod, mocht je een product zoeken dat niet op deze pagina staat, neem dan gerust even contact met ons op. We helpen je graag verder om het product te vinden dat je wenst te bestellen!

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Schleich Superhelden - Schleich-Store

Voortgedreven door zijn herstelde vertrouwen in de mensheid en geïnspireerd door de zelfopoffering van Superman (Henry Cavill) roept Bruce Wayne (Ben Affleck) de hulp in van zijn nieuwgevonden bondgenoot, Diana Prince (Gal Gadot) om een nog grotere vijand te verslaan. Samen werken Batman en Wonder Woman aan het samenstellen van een team van metamensen om het op te nemen tegen deze nieuwe bedreiging. Maar ondanks dit bijzondere team van helden – Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash – is het wellicht al te laat om de wereld te redden van een aanval van gigantische proporties.

Schleich Superhelden online bestellen

 Eenvoudig, veilig en snel kun je je gewenste Schleich Superhelden bestellen bij de Schleich-Store! Heb je op een werkdag voor 16:00 uur je bestelling geplaatst, dan wordt de bestelling de volgende dag al geleverd, en het pakket dezelfde dag nog verzonden. Zo heb je jouw Superhelden de volgende dag nog in huis en kun je er gelijk van genieten! Bestel je voor meer dan € 50,- dan betalen wij de verzending. Wij hechten veel waarde aan een tevreden klant, klanten beoordelen onze Schleich Store met 5 sterren voor onze service.

 In de webshop van Schleich-Store vindt je het volledige assortiment met Schleich producten. We proberen er altijd voor te zorgen dat het aanbod compleet is in de webshop. Mocht er een product niet in de webshop staan wat je graag zou willen bestellen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het compleet maken van je verzameling!