Amerika

Alaska is het paradijs voor een Wild Life reis in Amerika. Hier zal je heel veel dieren tegenkomen die in Amerika leven. Beren, elanden, wolven, vossen, de lynx en nog veel meer! Ontdek in ons ruim assortiment Wild Life welke dieren er allemaal leven!

Alaska is het paradijs voor een Wild Life reis in Amerika. Hier zal je heel veel dieren tegenkomen d... Lees meer

Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 32

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 32

Pagina
per pagina

Grizzlybeer

De Grizzlybeer ziet er in eerste instantie erg lief uit met zijn pluizige oren en kraaltjes ogen. Maar niet is minder waar! Hij heeft super scherpe tanden en enorme klauwen. Met één klap van zijn poot kan hij een poema doden. Zijn lievelingseten is vis. In de winter houdt de beer zijn winterslaap, als het eventjes mooi weer is komt hij uit zijn slaap om wat eten te vangen. 

Luiaard

Luiaarden leven in specifieke delen in Amerika. Door hun lange klauwen kunnen ze moeilijk lopen en hangen ze maar wat rond. Luiaarden doen maar een paar dingen per dag en dat is eten en slapen (15 tot 20 uur). Ondanks dat ze de hele dag eten, poepen ze maar 1 keer in de week. Luiaarden kunnen wel 40 jaar oud worden.

Slangen

Zoals iedereen wel bekend is komen er in Amerika veel slangen voor, veel zijn er niet gevaarlijk. Echter bij ratelslangen kun je beter uit de buurt blijven, ver in de dichte bossen van Amerika komen ratelslangen voor. Zelfs de kleinste kunnen je verlammen of nog erger. 

De Boa Constrictor is en van de bekendste wurgslangen. Vergeleken met andere wurgslangen is de Boa Constrictor niet erg groot. Je kunt hem vinden in regenwouden maar ook op droge Savanna's. De jongen worden ter wereld gebracht in een doorzichtig vlies dat ze doorbreken.

Bizon

De bizon is het grootste landdier van Noord-Amerika. Ooit waren er heel veel bizons, die vrij door het land trokken. Maar de dieren zijn massal afgeslacht voor hun vacht en vlees, maar ook voor de sport en om het de indianen moeilijk te maken. Ze waren daarom ook bijna uitgestorven. Nu zijn er weer zo'n 200.000 bizons, die in het wild alleen nog maar in de Nationale parken Yellow Stone (Amerika) en Wood Buffalo (Canada) leven.