Sofia's Beauties

Schleich Sofia's Beauties

Een volledig kersvers concept van Schleich binnen de Horse Club, met een viertal paarden waarvan je de manen en staart onderling kunt verwisselen en deze naar eigen inzicht kunt versieren. Je creëert beauty met je eigen paardenverhalen met deze nieuwe serie; verzorg, vlecht en draai kleurrijke kralen in de manen van je paarden en laat ze nog meer shinen !

Naast deze losse paarden is er ook een Pop-up Boutique en Beauty Salon te verkrijgen, waarmee Sofia's Beauties nóg mooier te maken zijn. In de Beauty Salon zit zelfs een volledig draaibaar platform!

Verwen je paardjes door ze te stallen in één van de stijlvolle Maneges en geef ze wat extra's zoals Paardenzadels en Paardendekens.

Wanneer je Sofia’s Beauties op werkdagen vóór 23.59 uur bestelt bij Animals-Toys, dan wordt je bestelling al de volgende werkdag ’s avonds bij je afgeleverd.

Schleich Sofia's Beauties

Een volledig kersvers concept van Schleich binnen de Horse Club, met een vi... Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 23

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 23

Pagina
per pagina

Dé innovatie van Schleich; Sofia's Beauties

Deze nieuwigheid wordt verwacht in de 2e helft van 2022, zo ongeveer in september. Schleich Sofia’s Beauties laat de kinderhartjes nog sneller kloppen, want van deze vernieuwde trend zijn de merries naar eigen inzicht te modelleren ! De manen en staart van deze lieverds zijn te borstelen en wanneer je meerdere paarden van Horse Club Sofia’s Beauties hebt, kun je deze onderling mixen en matchen zoveel je wilt. In deze lijn komen vier losse paarden uit die verkrijgbaar zijn met haarclips en pareltjes die je kunt opbergen in een beautycase. De afmetingen zijn 16 x 7 x 12,5 cm. Aangezien Sofia het niet alleen in haar eentje kan, wordt er 3x een starterset uitgebracht:

De afmetingen zin 16 x 7 x 12,5 cm en de figuren in deze sets zijn volledig beweegbaar.

Sofia’s Beauties Schleich zijn nóg mooier te maken met de extra Haar Accessoires en Beauty Accessoires.

In de Pop-Up Boutique kunnen de paarden met de dekentjes en andere toebehoren zich flink laten verwennen. De Boutique kun je inklappen en is daardoor makkelijk overal mee naar toe te nemen, waar je lekker kunt verder spelen. De totale afmeting bedraagt 45,5 x 28,5 x 18,2 cm. Ook in dit geweldig cadeau zijn de 2 meegeleverde poppetjes volledig beweegbaar. Tot slot is de Schleich Paarden Beauty Salon het stralend middelpunt in deze nieuwe speelwereld rondom het thema Paarden met kambare haren en staart. Begeleid jij Sofia en haar vrienden op avontuur en help jij hen met het verzorgen en stylen van hun trouwe merrie in Springdale City ? De salon is voor het lieve dier per trap te bereiekn en op het beweegbare platform is het paard makkelijk van alle kanten te verzorgen en te bewonderen; kijk het ros eens schitteren ! De afmeting van deze schoonheidssalon is 45,5 x 28,5 x 18,2 cm en uiteraard ook in deze uitgave bewegende ledematen van de bijgeleverde 2 figuren.