Schleich paardentrailer en pick-ups

Met een Schleich paardentrailer ben je klaar om met je paard naar een wedstrijd te gaan! Kinderen kunnen urenlang spelen met de elegante paarden van de Schleich Horse Club en hun eigen fantasiewereld creëren. Een natuurgetrouwe aanhangwagen met een pick-up of SUV zorgt voor een extra bijzondere belevenis. Ben je een echte fan van de beweegbare Schleich figuurtjes Hannah, Sofia, Lisa en Sarah en de schattige Schleich paarden? Met een Schleich paarden trailer haal je je favoriete paard op van de Schleich manege en beleef je de leukste avonturen!

Schleich paardentrailer en pick-ups

Met een Schleich paardentrailer ben je klaar om met je paard na... Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

15 producten

per pagina

Hoge kwaliteit paardentrailer van Schleich

Een paardenshow, een geheime clubbijeenkomst met je Schleich paard met ruiter, een kampeertripje. Een Schleich paardentrailer heeft een belangrijke rol in elk verhaal over paarden dat je kind maar kan bedenken. Heb je een paardenaanhanger nodig om tijdens het spelen naar een toernooi te gaan? Ga dan voor een Schleich paardentrailer met auto, waar je meteen al je paarden accessoires in kwijt kan. Alle trailers, pick-ups en auto’s hebben een realistisch uiterlijk en zijn handgeschilderd. Bekijk ook de andere paardenwagens uit het assortiment, zoals:

  • Een mobiele dierenartspraktijk
  • Een Schleich pick-up met veel laadruimte en een paardenaanhangwagen
  • Een open paardenkoets
  • Een woonwagen van de leden van de Horse Club

Leuke thema’s met een paarden trailer Schleich set

Hannah, Sofia, Lisa en Sarah zijn enthousiaste deelnemers van de Schleich Horse Club. Het zijn echte paardenmeisjes die dol zijn op het verzorgen van paarden en Schleich veulens, en het deelnemen aan wedstrijden en pleziertochtjes. Een Schleich paardentrailer is voor deze activiteiten onmisbaar. Omdat elk kind het leuk vindt om op reis te gaan, te kamperen of aan een concours deel te nemen, hebben wij een grote keuze in sets met Schleich paarden auto’s met een trailer. Met thema’s als dierenartscontrole, geheime trainingsbijeenkomsten bij het kampvuur en een kampeertripje met tent en open aanhangwagen bedenkt je kind eindeloos veel avonturen.

Schleich pickup met trailer bestellen

Of nu Cayenne of Blossom je lievelingspaard is, door een Schleich paardentrailer te bestellen zorg je voor een optimaal vervoer van je speelfiguur. Heel geliefd bij paardenfans is natuurlijk de robuuste Schleich pickup met paardentrailer. Hiermee heb je genoeg ruimte voor het paardentuig, de voeding en natuurlijk de wedstrijdbeker. Na een spannende springwedstrijd breng je je paard in de ruime Schleich paarden auto met trailer op je gemak terug naar de Schleich paardenstal. Uiteraard zijn ook de stallen van alle gemakken voorzien en bieden ze genoeg ruimte voor je paard, het zadel, het hoofdstel en de paardendeken. Na goed rusten is er morgen weer een nieuwe dag met nieuwe avonturen!