Schleich auto en trailer

Heb je onze stoere Schleich auto’s al gezien? Van het merk Schleich hebben wij diverse speelgoedvoertuigen die goed van pas komen op een boerderij, een dierenkliniek of een manege. Ook een aanhangwagen voor een pony is een origineel item. Er zijn niet alleen personenauto’s, maar ook pick-ups en aanhangwagens om de Schleich boerderijdieren in te vervoeren. Zo rijd je met een SUV en Schleich paarden auto snel naar de manege. In de paardentrailer bevinden zich een hooinet en strobalen, zodat je paard van alle gemakken voorzien is!

Schleich auto en trailer

Heb je onze stoere Schleich auto’s al gezien? Van het merk Schleich hebb... Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina

Kies je favoriete Schleich auto en trailer uit

Heb je al speelfiguurtjes of dieren van Schleich in je bezit? De Schleich poppetjes vinden het maar wat leuk om in de omgeving rond te rijden met een robuuste Schleich auto. Of je kind nu bedenkt dat de poppetjes naar een springwedstrijd, een markt of een kampeerplek gaan, de auto’s en aanhangwagens inspireren tot het naspelen van vrolijke en spannende avonturen. Je kan kiezen uit diverse soorten voertuigen, zoals:

  • Een Schleich trailer met auto
  • Een jeep
  • Een Schleich paarden wagen
  • Een mobiele dierenarts
  • Een Horse Club caravan voor de meisjes van de Paardenclub
  • Een tractor met aanhangwagen

Op avontuur met een Schleich auto of jeep

Met een Schleich auto komen de belevenissen rond een boerderij of paardenstal helemaal tot leven. Een solide jeep is ideaal voor de dierenarts die op bezoek komt, terwijl een pick-up met trailer de ideale speelset is voor een liefhebber van de paardfiguren van Schleich. Met de diverse Schleich boerderijen creëert je kind de leukste verhalen, in zijn eentje of met een vriendje of vriendinnetje. Aangezien de poppetjes en voertuigen een hoge kwaliteit hebben, geef je ze na gebruik gewoon door aan een broertje of zusje of zelfs een volgende generatie. Het speelgoed van Schleich is handgeschilderd en staat bekend om de vele details. Bovendien zijn de voertuigen, gebouwen en speelfiguurtjes allemaal op schaal nagemaakt. Doordat alles er zo natuurgetrouw uitziet, zijn de auto’s, wagens en karren ideaal voor verzamelaars. Van een eenvoudige bolderkar tot een geavanceerde dierenambulance met een röntgenapparaat, er is voor ieder wat wils te vinden.

Schleich paarden auto’s kopen bij Animals-Toys

Veel auto’s en aanhangers passen perfect bij Schleich Farm World. Deze collectie heeft alle cowboys, cowgirls, stallen en andere plekken die horen bij het boerenleven. Boerderijdieren zijn altijd enorm populair bij kinderen, die eindeloos veel speelplezier beleven met bijvoorbeeld de paarden, honden en varkens van Schleich. De agrarische voertuigen en trailers voor de dieren inspireren je kind om steeds een andere situatie na te spelen. Geef een mooi voertuig cadeau, zodat je kind helemaal verrast is. Elke dag een nieuw avontuur met een Schleich auto!