Schleich paarden accessoires

Schleich Paarden Accessoires maken het spelen met de Schleich paarden nog leuker! De Schleich Paarden Accessoires zoals hoofdstellen en teugels passen op elke hengst en merrie van Schleich. Elk jaar komen er nieuwe Schleich Paarden Accessoires uit zodat je je verzameling uit kan breiden en je paarden leuk aan kunt kleden, of kunt belonen met lekkernijen. Ook kun je je eigen toernooi bouwen met verschillende parcoursen, zodat je paard als de beste over de hindernissen kan springen. Mocht je paard vies zijn geworden doordat hij door de modder heeft gerend, maak hem schoon en verzorg hem in de wasbox zodat hij dan heerlijk ontspannen kan uitrusten! Door de diversiteit aan Schleich Accessoires zal er altijd iets tussen zitten dat perfect past in jou Schleich paarden wereld.

Schleich paarden accessoires

Schleich Paarden Accessoires maken het spelen met de Schleich paarden ... Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 35

Pagina
per pagina

Schleich Paarden Accessoires - Animals-toys

Een groot assortiment bieden wij voor de grote fan van Schleich Paarden Accessoires. Schleich staat erom bekend dat de producten prachtig zijn nagemaakt en dus natuurgetrouw zijn. Door de zeer gedetailleerde onderdelen van de producten en de gebruikte kleuren, lijken het net echte paarden waarmee je speelt of wellicht verzamelt. De hoge kwaliteit plastic die wordt gebruikt voor het maken van de producten zorgt ervoor dat ze lang mee gaan en er heel veel plezier aan kan worden beleefd. Door uitbreidingsets kun je je eigen paardenmanege helemaal compleet maken evenals met de Schleich accessoires. Ontelbaar veel mogelijkheden zijn er om de Schleich paarden naar jou zin te maken. Zo is er bijvoorbeeld een groot assortiment met Schleich paardenstallen. Heb je een belangrijke wedstrijd waar je een stuk voor moet rijden kun je zelf je paard vervoeren in de paardenaanhanger met de Pick-up.

Schleich paarden accessoires online bestellen

Bij de Animals Toys kun je eenvoudig, veilig en snel jouw gewenste Schleich paarden bestellen! Als je op werkdagen voor 23:59 uur de bestelling plaatst, wordt je bestelling de volgende dag 's avonds al geleverd; zo heb je jouw paarden de volgende dag nog in huis en kun je er gelijk van genieten. Daarnaast betalen wij de verzendkosten als je voor meer dan €39,99,- bestelt. Klanten beoordelen Animals Toys met 5 sterren voor onze service, wij hechten veel waarde aan een tevreden klant! In de webshop van Animals Toys vind je het volledige assortiment met Schleich producten. Wij doen altijd ons uiterste best om het complete aanbod in de webshop te hebben staan. Mocht er toch een product niet in de webshop staan dat je graag zou willen bestellen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het compleet maken van jouw wensen!