*Zomer actieweken: tot wel 35% korting op al het speelgoed*

Schleich Sofia & Blossom

Stel je eens voor... zo beginnen de verhalen van Sofia normaal gesproken. Sofia is heel creatief en decoreert alles om haar heen met bloemen en andere mooie dingen. Ze kreeg er een paar van Blossom's eigenaar, Anna Collins, die Sofia kleine bedankjes geeft van haar recente reizen naar het buitenland. Sofia ontwierp ook het Horse Club-logo en de polsbanden van de vier vrienden. Wat denk je dat Sofia zal bedenken?

Blossom houdt ervan wanneer Sofia haar manen borstelt. De 20-jarige Andalusische merrie voelt zich zeer tevreden door Sofia. Haar baasje Anna Collins reist veel en heeft geen tijd. Met Sofia kan Blossom elke dag een beetje dagdromen. Maar als Horse Club ze nodig heeft, komen ze snel weer terug op aarde. Welke nieuwe verhalen zullen Sofia en Blossom binnenkort vertellen?

Schleich Sofia & Blossom

Stel je eens voor... zo beginnen de verhalen van Sofia normaal gesproken. ... Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 18

Pagina
per pagina

Met Sofia van Schleich beleef je elke dag iets nieuws

De eigenaresse van Blossom is vaak in het buitenland en Sofia zorgt dan voor het mooie paard. Samen met haar vriendinnen komt Sofia met de andere Schleich paarden en ruiters vaak samen bij de Caravan voor Geheime Clubbijeenkomsten. Je mag zelf bedenken welk avontuur de meiden nu weer gaan beleven. Natuurlijk houdt Sofia ook erg van wedstrijden. Bij onze Schleich paardentrailers en pick-ups vind je alle paardenvervoermiddelen die je nodig hebt voor een verhaal waarbij Schleich Sofia en Blossom naar een spannend toernooi gaan en terugkeren met een mooie beker. Een paardenstal of Schleich manage biedt je paard een comfortabel plekje om uit te rusten na een drukke dag. Alle decors en accessoires zijn natuurgetrouw nagemaakt en geweldig om te verzamelen of mee te spelen.

Schleich Blossom verdient de mooiste accessoires

Vormen Schleich Sofia en Blossom jouw droomteam? Sofia kan staan, rijden en zitten en is dol op haar Andalusische merrie. Het blonde meisje draagt vaak een rood Horse Club polsbandje en een zwarte cap. Voor dit onafscheidelijke koppel zijn talloze leuke paarden accessoires verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een paardendeken en halster
  • Een zadel en hoofdstel
  • Paardenshowsieraden, zoals linten en bloemen
  • Een kampeerset met een tent, slaapzak en paardendeken
  • Een verzamelkoffer met handige vakken voor je Schleich paarden en accessoires
  • Een speelmat met afbeeldingen van de wegen in Lakeside, een manege en een vijver

Sofia en Blossom van Schleich bestellen bij Animals-Toys

Bij de paarden sets vind je voor Schleich Sofia en Blossom originele decors die de basis vormen voor verhalen over kampeeruitjes en paardenshows. Of strijk met je Schleich Sofia poppetje en paardje Blossom neer in het ruitercafé. Hier is het tijd voor een stukje taart en komt ook Blossom helemaal bij met wat verse appeltjes. Op de wasplaats worden de paarden en veulens van de Horse Club weer lekker schoon. Alle Schleich speelfiguurtjes, paarden en accessoires zijn handbeschilderd en zoveel mogelijk op schaal gemaakt. De items hebben een hoge kwaliteit en kunnen makkelijk later aan een zusje of broertje worden doorgegeven. Door zelf spannende verhalen rond de Horse Club van Sofia en haar vriendinnen te bedenken, beleven kinderen veel plezier. Zo zijn ze volop aan het leren en ontdekken!