Schleich koeien

Als je op zoek bent naar Schleich koeien, ben je bij Animals-toys.nl aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment aan koeien, stieren en kalfjes van Schleich. Schleich staat bekend om de hoge kwaliteit van hun speelgoed, en dat geldt zeker ook voor de koeien en andere Schleich boerderijdieren. De koeien, stieren en kalfjes zijn levensecht nagemaakt en zijn perfect om te verzamelen of om mee te spelen.

Schleich koeien

Als je op zoek bent naar Schleich koeien, ben je bij Animals-toys.nl aan het juiste... Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 20

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 20

Pagina
per pagina

Eindeloze speelmogelijkheden met de Schleich koe

Doordat alle Schleich figuren op dezelfde schaal gemaakt zijn passen de Schleich koeien perfect bij bijvoorbeeld de Schleich kippen en honden. Met de Schleich koeien en alle andere dieren van de boerderij samen kan jouw kind de mooiste verhalen bedenken. Waan je in de Schotse Hooglanden of de Zwitserse Alpen. Elke omgeving is na te bootsen met de figuren van Schleich! Als je op zoek bent naar een leuk cadeautje voor een echte dierenliefhebber, dan is een Schleich koe, stier of kalf een perfecte optie. Het speelgoed is niet alleen leuk om te krijgen, maar ook nog eens educatief. Waar komt de melk in de supermarkt vandaan? Hoe zie je het verschil tussen een koe en een stier? Neem je kind mee in de wondere wereld van de boerderij en leer hen spelenderwijs over het boeren leven. Door te spelen met de figuren van Schleich ontwikkelen je kinderen daarnaast hun fantasie en creativiteit.

Assortiment Schleich koeien

De Schleich koeien zijn gemaakt van duurzame materialen waardoor ze generatieslang mee kunnen gaan. De Schleich farm world collectie omvat heel veel verschillende soorten koeien, zoals: - Een klassieke zwart-bonte koe - Een mooie bruin-witte simmental koe - Een braunvieh koe mét prachtige koebel - Een unieke hereford koe Naast de koe van Schleich hebben we een breed assortiment andere dieren waaronder het kalf en de stier van Schleich. De Schleich kalfjes zijn bijzonder schattig en hebben dezelfde realistische details als de volwassen koeien. De Schleich stieren zijn imposante figuren die niet misstaan op een boerderij. Ook bieden we verschillende Schleich koeien sets. Waan je een echte cowboy of cowgirl en speel de rodeo na met een van de Schleich rodeo sets. Of voer een Schleich kalf met de speciale voederset voor een kalf van Schleich.

Hoogwaardige koeien van Schleich

Schleich is een hoogwaardig Duits merk op het gebied van miniatuurfiguren. De figuren van Schleich worden ontwikkeld in samenwerking met natuurspecialisten, biologen, pedagogen en ontwikkelaars. Zo zorgen zij ervoor dat de figuren natuurgetrouw en verantwoord om mee te spelen zijn. Met de koeien van Schleich kunnen jouw kinderen zowel binnen als buiten heerlijk spelen. De koeien, stieren en kalfjes zijn namelijk gemakkelijk schoon te maken. Ook kunnen de Schleich figuren erg goed tegen een stootje aangezien deze gemaakt zijn van kwalitatief kunststof. Alle figuren van Schleich zijn handgeschilderd en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Bestel je bij ons voor 15:00 uur, dan heb je jouw Schleich koeien en andere boerderijdieren de volgende dag al in huis. Wanneer je voor meer dan € 50,- een bestelling plaatst, betaal je geen verzendkosten!