Geschiedenis

Over Seuren Health en Animals-ToysDrogisterij Parfumerie Seuren, eerst gevestigd aan de Vleesstraat in Venlo en sinds 1983 gevestigd aan het Mgr. Nolensplein 38 te Venlo begon als 'cadeauwinkeltje met wat cosmetica' en een grote bar met drop op een oppervlakte van 60m2. Al snel werd de oppervlakte verdubbeld naar 120m2 en kwam er een parfumerie- en geneesmiddelenafdeling bij. Ook daar bleef het niet bij; de zaak groeide nog steeds wat betreft assortiment en oppervlakte; nu zelfs naar 240m2 groot.

In 2006 zijn we begonnen met de webwinkel die in 2011 een metamorfose heeft gekregen. De webwinkel richtte zich eerst op de verkoop van vitamines en mineralen. Later werden daar parfum, cosmetica, doucheproducten, geneesmiddelen, smurfen en andere Schleich figuren aan toegevoegd. Om het verschil duidelijk te maken tussen het offline en online gedeelte, zijn er hierdoor twee bedrijven ontstaan die nauw met elkaar verbonden zijn, F. Seuren BV en Seuren Health BV, waaronder het online deel van het speelgoed valt. De werknaam hiervan is Animals-Toys.

Assortiment Seuren


Het assortiment van Seuren bestaat uit een geneesmiddelenafdeling met een groot assortiment aan natuurlijke geneesmiddelen, homeopathie, fytotherapie, afslankproducten, body-buildingsproducten, gewrichtsproducten, natuurlijke huidverzorgingsproducten, een afdeling Eyelove brillen, vitaminen en andere drogisterij gerelateerde producten. Tevens heeft onze winkel een breed scala aan accessoires, zoals tassen, rugzakken, hoeden en sjaals, leesbrillen en nog veel meer ... De speelgoed producten zoals beschreven onder "Assortiment Animals-Toys" zijn in principe allemaal verkrijgbaar in onze winkel (behalve BioBuddi). Mocht er onverhoopt een product niet voorradig zijn, dan gaan wij dit voor u regelen.

Assortiment Animals-Toys


Schleich. Dit speelgoed is veruit de grootste hardloper binnen ons assortiment. Schleich kenmerkt zich al jaren als een sterk product binnen de speelgoedbranche. De figuren worden natuurgetrouw gemodelleerd en minutieus nageschilderd. De verschillende thema's binnen Schleich zijn in overzichtelijke categorieën ingedeeld. De bekendste lijn binnen Schleich is de Horse Club; binnen dit thema treft u een breed assortiment van paarden, boerderijen, stallen en aanverwante artikelen aan.
Smurfen verkopen wij al tientallen jaren. Dit is ontstaan als hobby en ondertussen zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van smurfen; wij verkopen aan verzamelaars in Nederland maar ook verspreid over de gehele wereld.
Papo is de Franse equivalent van Schleich. Het materiaal dat wordt gebruikt om deze speelgoedfiguren te fabriceren is van hoogwaardige kwaliteit, waardoor een duurzaam en kwalitatief sterk product ontstaat. De figuren kenmerken zich door hun actieve houding. Animals-Toys heeft meer dan 100 verschillende figuren in haar collectie, ingedeeld in overzichtelijke categorieën.
Biobuddi is 100% recyclebaar en in Nederland milieubewust gefabriceerd speelgoed. Dit product wordt gemaakt uit de reststromen van de suikerrietplant, dat voorheen als onbruikbaar werd beschouwd. Biobuddi maakt educatieve speelsets voor scholen en kinderdagverblijven. Een deel van de verkochte sets gaat naar stichting Plant-for-the-Planet. Met een aankoop van een BioBuddi product bent u dus duurzaam en verantwoord bezig. Het motto luidt dan ook: "Build a better tomorrow".
Overige Merken Buiten de vier eerder genoemde brands bestaat het assortiment van Animals-Toys nog uit Kids Globe, Warmies, Okky Eyewear en Bruder. Kortom; er is voor ieder wat wils !

Ons team staat u graag te woord om u van advies te voorzien

Seuren Health BV
Monseigneur Nolensplein 38
5911 GG Venlo
Tel: 0031-773545048
Email: [email protected]
IBAN: NL96INGB0006550448
BIC: INGBNL2A

Tijdens de openingstijden kunt u ons ook persoonlijk benaderen.

Maandag 11.00 tot 17.30 uur
Dinsdag 9.00 tot 17.30 uur
Woensdag 9.00 tot 17.30 uur
Donderdag 9.00 tot 17.30 uur
Vrijdag 9.30 tot 17.30 uur
Zaterdag 8.30 tot 16.30 uur
Zondag De eerste 3 zondagen in de maand geopend

Voor informatie over onze Koopzondagen of afwijkende openingstijden tijdens feestdagen, kunt u even bellen met 077-3545048 optie 2.

 

WAAROM BESTELLEN BIJ ANIMALS-TOYS.NL

Gratis versturen vanaf €39,99

* Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, de volgende dag thuis geleverd
* Alle bestellingen zijn te volgen via Track & Trace

Wij versturen uw pakket met DHL

Verstuur opties:
* Levering tussen 9:00 tot 18:00 uur
* Levering tussen 18:00 tot 21:00 uur
* Levering DHL parcelshop

Garantie en Security

* Onze shop is SSH gecertificeerd. Hierdoor kunt u veilig bij ons betalen
* U heeft bij ons ook kopersbescherming via Trusted shops