*Zomer actieweken: tot wel 35% korting op al het speelgoed*

Wild Life

Schleich Wild Life / Schleich wilde dieren

Animals Toys biedt een groot assortiment Schleich Wilde Dieren in alle soorten en maten. Het mooie van Schleich producten is dat er veel aandacht wordt besteed aan de details. Zo worden de Schleich Wilde Dieren dieren exact nagemaakt en lijken de beesten net echt. Schleich Wilde Dieren zijn op schaal nagemaakt en de verhoudingen kloppen dan ook mooi ten opzichte van echte dieren.

Schleich Wilde Dieren zijn uiterst geschikt om mee te spelen, er zijn talloze soorten dieren en accessoires. Zo zit er altijd het juiste product bij voor jou! Schleich Wilde Dieren zijn uiterst geschikt om mee te spelen of om te verzamelen. Door de hoge kwaliteit materiaal dat is gebruikt om deze producten te maken, gaan ze erg lang mee en heb je eindeloos lang plezier van jouw speelgoed! Bekijk op deze pagina ons complete aanbod, mocht je een product zoeken dat niet op deze pagina staat, neem dan gerust even contact met ons op. We helpen je graag verder om het product te vinden dat je wenst te bestellen!

Schleich Wild Life / Schleich wilde dieren

Animals Toys biedt een groot assortiment Schleich Wilde D... Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 138

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 138

per pagina

Schleich wilde Life

Schleich Wilde Dieren heeft veel dieren in het assortiment: dikhuiden, snelle katachtige roofdieren, apen, Slangen, vogels, vissen en nog veel meer! Ook hebben we in ons Schleich Wilde Dieren assortiment een grote drinkplaats waar veel te ontdekken valt. Wist je dat de koningscobra de giftigste slang ter wereld is? En wist je dat een olifantenkudde vaak uit tien tot twaalf dieren bestaat en dat krokodillen de grootste reptielen ter wereld zijn? Leeuwen zijn de enige katachtige roofdieren waarbij de mannetjes manen hebben. Met Schleich Wilde Dieren ontdek je veel wilde dieren uit verschillende landen. Ook biedt Schleich Wilde Dieren accessoires aan zoals, een helikopter, drinkplaats of Wij bieden een groot assortiment voor de echte liefhebber van Schleich Wildleven.

Schleich staat erom bekend dat de producten zeer mooi zijn nagemaakt en dat ze natuurgetrouw op schaal zijn nagemaakt. Door de zeer gedetailleerde onderdelen van de producten en de gebruikte kleuren, lijken het net echte paarden waarmee je speelt of die je verzamelt. Door de hoge kwaliteit plastic die wordt gebruikt voor het maken van deze producten, gaan ze erg lang mee en kan er eindeloos veel plezier aan worden beleefd. Er zijn vele mogelijkheden beschikbaar om de Schleich Wildleven helemaal naar jouw zin te maken. Door de vele toepassingen en uitbreidingssets kan jouw verzameling helemaal compleet gemaakt worden.

Schleich wilde Life online bestellen

Bij Animals Toys kun je eenvoudig, veilig en snel jouw gewenste Schleich wilde Dieren bestellen! Als je op werkdagen vóór 23:59 de bestelling plaatst, wordt je de bestelling de volgende dag al geleverd; zo heb je jouw wilde dieren de volgende dag nog in huis en kun je er gelijk van genieten. Daarnaast betalen wij de verzending als je voor meer dan €39,99,- bestelt. Klanten beoordelen Animals-Toys met 5 sterren voor onze service, wij hechten veel waarde aan een tevreden klant! In de webshop van Animals Toys vind je het volledige assortiment met Schleich producten. Wij doen altijd ons uiterste best om het complete aanbod in de webshop te hebben staan. Mocht er toch een product niet in de webshop staan dat je graag zou willen bestellen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het compleet maken van jouw wensen!