Schleich veulens

Paarden zijn prachtige en sierlijke beesten en met zoveel verschillende rassen, heeft ieder paard wel iets unieks. Speel jij of verzamel je Schleich paarden? Dan horen hier natuurlijk ook Schleich veulens bij. Maak een mooie combinatie met een Schleich merrie en veulen die samen in de wei staan of zet meerdere Schleich veulens bij elkaar die met elkaar aan het spelen zijn. Schleich veulens zijn uniek. Het zijn speelgoed veulens waar kinderen veel speelplezier aan hebben, maar het zijn ook verzamelobjecten die een mooie en opvallende plek in huis verdienen.

Schleich veulens

Paarden zijn prachtige en sierlijke beesten en met zoveel verschillende rassen, he... Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 31

Pagina
per pagina

Wat maakt de Schleich veulens zo bijzonder?

In het assortiment van Animal Toys vind je de gehele collectie paarden en veulens van Schleich. Naast losse veulens, is het ook mogelijk om een paarden set aan te schaffen voor nog meer speel- en verzamelplezier. Bij het ontwerpen en produceren van Schleich veulens komt een heel team aan specialisten kijken, zoals biologen, pedagogen en natuurspecialisten. Dit biedt diverse voordelen:

  • Schleich veulens worden als educatief verantwoord speelgoed gezien.
  • De veulens en paarden hebben een zeer realistisch en natuurgetrouw uiterlijk.
  • Op schaal gemaakt.
  • Met de hand beschilderd.
  • Geschikt als speelgoed, maar ook als verzamelobject.

Een leuke bijkomstigheid, is dat je keuze hebt uit Schleich veulens van verschillende paardenrassen. Ieder veulen heeft hierdoor een eigen kleur en bepaalde rasgebonden kenmerken. Denk aan het Zwarte Woud veulen in een mooie donkere bruinrode kleur of het lichtbruine Haflinger veulen. Voor kinderen zijn de veulens erg leuk speelgoed waarbij ze hun fantasieën volop tot leven kunnen brengen. De paarden en veulens van Schleich kunnen nog verder aangekleed worden met verschillende paarden accessoires, zoals een zadel, teugels of een deken. Ook een mooie manege of paardenstal van Schleich behoren tot de uitbreidingsmogelijkheden. Door het gebruik van hoogwaardig en onverwoestbaar kunststof, staat Schleich voor uren speelplezier of richt een mooie plek in om je collectie veulens en paarden van Schleich compleet te maken.

Bestel Schleich veulens gemakkelijk online bij Animal Toys

Om één of meerdere Schleich veulens aan te schaffen en/of de daarbij behorende accessoires of onderdelen, hoef je niet de deur uit. Bij Animal Toys bestel je gemakkelijk en snel in de webshop. Wij hebben nagenoeg het gehele assortiment van Schleich online staan. Of je nu een veulen of onderdeel voor jezelf wilt aanschaffen of als cadeau, voor iedereen zit er wel iets leuks tussen. Paardenliefhebbers kunnen hun hart ophalen en zo een prachtige verzameling van Schleich paarden en veulens starten. Bestel je online in onze webshop, dan profiteer je van diverse voordelen. Wij bieden veel verschillende betaalmethodes aan om je bestelling af te ronden. Bovendien leveren wij razendsnel. In de meeste gevallen heb je je bestelling de volgende dag al in huis en bij een bestelling vanaf € 39,99 ook nog eens gratis! Wanneer je je registreert in onze webshop, dan krijg je bij iedere aankoop spaarpunten. Hiermee krijg je korting op een volgende bestelling. Wil je meer weten over veulens en/of paarden van Schleich of heb je vragen over onze dienstverlening? Aarzel dan niet om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen.