* Sinterklaas ACTIE. Tot wel 50% korting op speelgoed van Schleich, Papo, Biobuddi en Kids globe  *

Schleich Farm World 2022

Kinderen vinden het altijd fantastisch om met dierfiguren te spelen. Dieren en kinderen zijn dan ook altijd een goede combinatie. De (kinder)boerderij is een heerlijke locatie, waar kinderen in aanraking komen met tal van boerderijdieren. Dit zijn zeer toegankelijke dieren, waardoor de kinderen de liefde voor de natuur en dierenwereld wordt bijgebracht. Dit kan ook spelenderwijs met het thema Schleich Farm World 2022. De lijn Farm World 2022 bevat een serie Schleich boerderijdieren en aanverwante boerderijbenodigdheden.

Schleich Farm World 2022

Kinderen vinden het altijd fantastisch om met dierfiguren te spelen. Diere... Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 20

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 20

Pagina
per pagina

De uitgebreide collectie van Schleich Farm World 2022

De serie Schleich 2022 Farm World heeft een uitgebreid assortiment met verschillende dierenfiguren die je op de boerderij tegenkomt. Het leuke van de collectie 2022 Schleich boerderij, is dat het niet alleen om volwassen dierfiguren gaat, maar ook om jonge dieren. Dit is immers ook de realiteit op een boerderij. Naast het varkentje, tref je ook een biggetje aan. Andere dierfiguren van Schleich Farm World die in 2022 zijn uitgebracht, zijn onder andere de langoor haas, een ram en diverse soorten Schleich paarden. Uiteraard horen ook katten en honden op de de Schleich boerderij van 2022. Naast verschillende soorten dierensoorten, bevat de Schleich Farm World 2022 collectie ook accessoires die je op de boerderij tegenkomt, zoals een kippenhok of een hondenhok.

De hoge kwaliteit Schleich Farm World 2022

Schleich staat bekend als een betrouwbaar merk dat hoge kwaliteit speelgoeddieren produceert. Alle boerderijdieren uit de lijn 2022 Schleich boerderij, voldoen aan enkele vaststaande eisen:

  • Grote verscheidenheid van verschillende boerderijdieren en boerderijaccessoires.
  • Gemaakt van zeer sterk en onverwoestbaar kunststof.
  • Alle dierfiguren zijn natuurgetrouw op schaal nagemaakt en zeer gedetailleerd.
  • Met de hand beschilderd.
  • Niet alleen te gebruiken als speelgoed, ook als een verzamelobject.

Ieder jaar wordt de collectie van Schleich Farm World uitgebreid met een paar nieuwe dieren. Zo is het mogelijk om geleidelijk aan een grote collectie op te bouwen. Kinderen zullen het fantastisch vinden om hiermee hun belevingswereld uit te breiden en een dergelijke boerderij met dieren staat aantrekkelijk in het interieur.

Animal Toys biedt alles voor een complete boerderij

Ben je ook ieder jaar weer nieuwsgierig wat de nieuwste aanvulling is voor Farm World? Voor de Schleich boerderij in 2022 zijn er weer vele nieuwe dieren bijgekomen. De leuke sierkippen bijvoorbeeld. Een setje van drie sierkippen die gezellig rondparaderen tussen de andere dierfiguren, zoals de schapen, paarden en honden. Daarnaast zijn er er ook sets verkrijgbaar met meerdere Schleich boerderijdieren. Laat je bijvoorbeeld verrassen met een verrassingszakje met een zestal dieren. Het bestellen van jouw favoriete boerderijdieren gaat bij Animal Toys erg gemakkelijk en snel. Je hoeft de gekozen dieren enkel in je winkelmand te leggen en je rondt de bestelling af nadat je de betaling hebt uitgevoerd. In de regel verzenden wij bestellingen dezelfde dag al. Dus ook als je nog snel een cadeautje nodig hebt, bestel je snel bij ons en heb je het cadeau op tijd binnen. Ben je ook benieuwd naar eerdere of toekomstige uitgaven van Schleich Farm World? Ook dit vind je in onze webshop.