* Sinterklaas ACTIE. Tot wel 50% korting op speelgoed van Schleich, Papo, Biobuddi en Kids globe  *

Schleich paardenstal

Regent het buiten of is het koud, zet je paard lekker in de warme droge stal. De Schleich Paardenstal is voor 1 paard per box, maar er passen 2 paarden in. De Schleich paardenstallen maken van je verzameling een echte manege. Je kan het dak gebruiken als overdekte rijbak als je de hekken gebruikt. Er is ook genoeg ruimte voor je zadels, hoofdstellen, halters en dekens. Het is een echte aanrader voor de Schleich paardenliefhebber. Wie zou deze stal nou niet willen! Schleich Paardenstallen zijn een leuke toevoeging voor je verzameling. Wij bieden een groot assortiment voor de echte liefhebber van Schleich Paarden. De Schleich producten staan erom bekend dat ze zeer realistisch en mooi zijn nagemaakt en dat ze natuurgetrouw op schaal zijn nagemaakt. Door de zeer gedetailleerde onderdelen van de producten en de gebruikte kleuren, lijken het net echte paarden waarmee je speelt of die je verzamelt. Door de hoge kwaliteit plastic die wordt gebruikt voor het maken van deze producten, gaan ze erg lang mee en kan er eindeloos veel plezier aan worden beleefd.

Schleich paardenstal

Regent het buiten of is het koud, zet je paard lekker in de warme droge stal. ... Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 31

Pagina
per pagina

Schleich Paardenstal van Horse Club

Er zijn vele mogelijkheden beschikbaar om de Schleich Paardenstal helemaal naar jouw zin te maken. Door de vele toepassingen en uitbreidingsets kan jouw verzameling helemaal compleet gemaakt worden. Zo is er bijvoorbeeld een groot assortiment met Schleich paardenstallen, hiermee kun je je eigen manege helemaal compleet maken. Zet de paarden in een stal om ze te laten slapen of laat ze rondrennen in de bijbehorende paardenren. Met alle toepassingen kan er een complete boerderij worden opgezet, zo heb je eindeloos veel speelplezier. Bekijk ook eens ons aanbod in accessoires om de Schleich paarden leuk aan te kleden of om een ruiter uit te kiezen voor de paarden. Op deze manier kan er een volledige manege worden nagemaakt waar leuk mee gespeeld kan worden. Schleich paarden zijn geschikt voor het verzamelen maar ook uitermate geschikt om mee te spelen voor de echte Schleich paarden liefhebber. Ben je op zoek naar een speciaal Schleich paard en zie je hem niet op de webshop staan? Neem dan gerust even contact met ons op. We helpen je graag verder met het vinden van de juiste Schleich paarden.

Schleich paarden online bestellen

Bij de Animals Toys kun je eenvoudig, veilig en snel jouw gewenste Schleich paarden bestellen! Als je op werkdagen vóór 23:59 uur de bestelling plaatst, wordt je bestelling de volgende dag 's avonds al geleverd; zo heb je jouw paarden de volgende dag nog in huis en kun je er gelijk van genieten. Daarnaast betalen wij de verzendkosten als je voor meer dan €39,99,- bestelt. Klanten beoordelen Animals Toys met 5 sterren voor onze service, wij hechten veel waarde aan een tevreden klant! In de webshop van Animals Toys vind je het volledige assortiment met Schleich producten. Wij doen altijd ons uiterste best om het complete aanbod in de webshop te hebben staan. Mocht er toch een product niet in de webshop staan dat je graag zou willen bestellen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het compleet maken van jouw wensen!