Schleich Lisa & Storm

"Kom op, laten we het doen!" Lisa's vrienden horen deze woorden vaak uit haar mond komen. Lisa is de sportiefste van de vier Horse Club-meisjes en is altijd in een goed humeur. Wanneer er een nieuw geheim is om te ontdekken, staan zij en haar Hannoveraan, Storm, altijd in het middelpunt van de actie. Wanneer ze geen mysteries onderzoeken, doen ze een hoop training, zodat ze kunnen meedoen aan toernooien in Lakeside. Willen Lisa en Storm het volgende springtoernooi?

Storm is het paard van Lisa, een Hannoveraan. Hij vindt het leuk om te pronken met zijn vaardigheden en prijzen te winnen tijdens paardenshows in Lakeside. Storm is een zeer getalenteerde springer. Het is een talent dat hij van zijn vader heeft geërfd. Zijn favoriete obstakel zijn watersprongen. Maar zal zijn koppigheid hem punten kosten bij het volgende toernooi?

Schleich Lisa & Storm

"Kom op, laten we het doen!" Lisa's vrienden horen deze woorden vaak uit haar mo... Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 18

Pagina
per pagina

Schleich Lisa en Storm – het leukste dierenspeelgoed

Voor de echte paardenmeisjes en jongens is er geen beter cadeau te bedenken dan het speelgoed van Schleich! Schleich Lisa en storm beleven samen de leukste avonturen en dit speelgoed staat dan ook garant voor urenlang speelplezier. De mooie sets zijn realistisch vormgegeven en van een zeer goede kwaliteit. Daarnaast zijn ze uit te breiden en zijn er naast de dieren, ook talloze leuke accessoires verkrijgbaar. Verzamel naast Schleich Lisa en Storm ook alle andere figuren uit de Horse Club lijn en bouw de Schleich manege van jouw dromen!

Over het speelgoed Lisa en Storm Schleich

Het paard van merk Schleich Storm is een zwarte Hannoveraan en ieder ruiters droom. Het dier ziet er prachtig uit met sierlijke manen en sportieve benen. Daarnaast is Storm gek op het beleven van avonturen en houdt hij van paardenshows. Niet voor niets behoort dit dier tot het favoriete speelgoed van menig kind! Het meisjesfiguur Lisa van Schleich traint elk vrij moment met haar Hannoveraan en samen maken ze de leukste dingen mee. Ben je nog op zoek naar een cadeau voor een echte dierenvriend, dan is de Schleich Lisa en Storm set een absolute aanrader!

De set bestaat uit:

  • Speelfiguur Lisa
  • Speelfiguur Storm
  • Een paardrijhelm
  • Een Zadel
  • Een hoofdstel met teugels
  • Een Armband

Extra leuk is dat je de set geheel naar eigen smaak kunt uitbreiden, door middel van de vele verschillende accessoires.

Schleich is een Duits speelgoedbedrijf dat al bijna een eeuw staat voor kwaliteit en creativiteit. Dit speelgoed is dan ook 100 procent veilig en geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De Horse Club figuren, zoals Schleich Lisa, zijn bij bijna ieder kind een ware hit. Kenmerkend aan het speelgoed van dit merk is de realistische vormgeving, het oog voor detail en het ruime, uitbreidbare assortiment. Zo ziet ook de Schleich Lisa en Storm set er fantastisch uit en is het ook nog eens zeer leuk om mee te spelen. Stimuleer ook jouw kinds fantasie en zintuigen met dit fantastische dierenspeelgoed!

Andere kenmerken van Schleich Lisa en Storm is dat het meisjesfiguur volledig beweegbaar is, zodat er op verschillende manieren mee gespeeld kan worden. Daarnaast zijn het zadel en het hoofdstel afneembaar en heirdoor om te wisselen met andere exemplaren. Naast Schleich Lisa en storm, zijn er ook andere leuke Horse Club sets verkrijgbaar, zoals bijvoorbeeld Sofia en Blossom. Verzamel ze allemaal!

Koop nu jouw Schleich Lisa en Storm set en geniet van de verschillende voordelen van online bestellen, zoals scherpe prijzen en een zeer snelle verzending. Voor 16:00 besteld betekent morgen nog in huis: perfect voor een last minute cadeautje! Daarbij heb je altijd 90 dagen bedenktijd en kun je genieten van het gemak van achteraf betalen.