Schleich Accessoires

Op de boerderij wonen en werken mensen. Deze mensen noemen we boeren! Achter het huis van de boer staan de stallen met de dieren, dit kunnen bijvoorbeeld koeien zijn of varkens of kippen! 

De boer staat s'morgens vroeg op de dieren te gaan verzorgen. De koeien laat hij uit de stal om buiten te grazen. Vervolgens gaat hij de stallen schoonmaken. Als de stallen schoon zijn gaat hij met zijn tractor hooi halen. Dan is het tijd om het voer van de beesten te halen en naar de stal te brengen zodat ze lekker kunnen eten als ze terug naar de stal gaan. Daarbij heeft de boer ook nog kippen, schapen en een ezel! Thuis bij het woonhuis wachten s'avonds ook nog een hond en een kat! Wat een dolle pret op de boerderij met al deze dieren. 

Artikelen 1 tot 32 van 39 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 32 van 39 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Schleich Farm World Accessoires

Wij bieden een groot assortiment Schleich Farm World Accessoires. Maak de boerderij compleet met andere dieren uit de categorie boerenleven! 

Schleich Farm World Accessoires online bestellen

Bij Schleich-Store kun je eenvoudig, veilig en snel jouw gewenste Farm World Accessoires bestellen! Als je op werkdagen vóór 16:00 je bestelling plaatst, wordt de bestelling de volgende dag al geleverd, wij verzenden het pakket nog dezelfde dag. Zo heb je jouw producten de volgende dag nog in huis en kun je er snel van genieten. Daarnaast betalen wij de verzending als je voor meer dan €50,- bestelt. Klanten beoordelen Schleich-Store met 5 sterren voor onze service, wij hechten veel waarde aan een tevreden klant!

In de webshop van Schleich-Store vind je het volledige assortiment met Schleich producten. Wij doen altijd ons uiterste best om het complete aanbod in de webshop te hebben staan. Mocht er toch een product niet in de webshop staan dat je graag zou willen bestellen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het compleet maken van jouw wensen! , neem dan gerust even contact met ons op. We helpen je graag verder om het product te vinden dat je wenst te bestellen!