Schleich dierenarts

Ben je op zoek naar een nieuwe speelset van Schleich? Dan is de Schleich dierenarts misschien wel wat je zoekt. Met de dierenarts speelsets geef jij jouw paarden de beste verzorging. De goed opgeleide dierenartsen van de Schleich dierenartspraktijk weten precies wat ze moeten doen! Bekijk ook onze andere Schleich paarden speelsets!

Schleich dierenarts

Ben je op zoek naar een nieuwe speelset van Schleich? Dan is de Schleich dieren... Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina

Gedetailleerd en natuurgetrouw speelgoed

Schleich is een Duits merk en één van de grootste speelgoedfabrikanten van Duitsland. Ze staan bekend om hun gedetailleerde speelgoed. Dankzij hun jarenlange ervaring weet Schleich als geen ander hoe je een dier of karakter zo natuurgetrouw kan namaken. Zo worden bijna alle speelfiguren van het Duitse merk met de hand beschilderd! De speelsets zijn niet goedkoop maar maar de kwaliteit is zeer goed. Dat betekent dat het speelgoed jaren meegaat.

Schleich 42370 mobiele dierenarts met hannover veulen

Met de mobiele dierenarts van Schleich kun je zieke paarden behandelen. De dierenarts rijdt eenvoudig en snel naar de gewonde dieren. Met haar moderne röntgenapparaat kan de dierenarts bekijken of het paard iets heeft gebroken. Het apparaat wordt meegenomen in de koffer. Om ervoor te zorgen dat het paard snel opknapt, geeft de dierenarts het paard een spuit met medicijnen uit haar dokterstas. De diagnose van het paard wordt op de laptop opgeslagen. Je kunt het dak en de zijkant van de auto openen. De set wordt geleverd met de benodigde accessoires. De Schleich mobiele dierenarts is geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar.

Schleich Horse Club Mobiele Dierenarts met Hannover Veulen 42439

Deze Schleich dierenkliniek op wielen is vergelijkbaar met 42370, maar heeft een mannelijke dierenarts Schleich. Het veulen is gewond. Gelukkig weet de goed opgeleide arts precies wat hij moet doen. Hij begeleidt het veulen naar het röntgenapparaat in de Schleich dierenarts auto. Gelukkig is het loos alarm en heeft het paard niks gebroken. Wel krijgt het gewonde dier medicatie tegen de pijn. Dat was schrikken! De dierenarts geeft het veulen wat verse wortels.

Schleich Horse Club Dierenartsbezoek in de Stal exclusief 72147

Het is één beestenboel op de Horse Club. Zo is de Island Pony merrie net lekker in het bos geweest. Ze doet zich tegoed aan een paar appeltjes. Ook het kleine Hannover veulen heeft lekker geravot in het bos, alleen heeft het veulen een aantal schaafwonden opgelopen. Gelukkig kan de dierenarts snel komen om het dier te onderzoeken. Gelukkig blijken de verwondingen mee te vallen. Met de zwachtel en een beetje rust zal het dier weer snel herstellen. Met de hippe Horse Club pleisters kan de dierenarts ieder paard optimaal verbinden. Ondertussen doet de Engelse Volbloed merrie zich te goed aan frisse worteltjes, terwijl ze lekker wordt geborsteld door haar rijdster. Bekijk nu de Schleich Dierenenarts.

Schleich dierenarts speelset kopen

Weet je welke Schleich dierenarts set je graag wil hebben? Bestel deze dan eenvoudig en snel via onze webshop. Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, is morgen in huis. Levering tussen 18:00 en 22:00 uur. Woon je in België? Dan leveren wij de Schleich dierenarts set binnen 1 a 2 werkdagen (BE). Veel plezier alvast met jouw nieuwe dierenartspraktijk Schleich!