Schleich konijnen

De hoge kwaliteit van het materiaal en de gedetailleerde uitvoering zorgen voor veel speelplezier met je Schleich konijnen! De konijnen passen perfect bij de activiteiten rond een boerderij, waar de boer, de boerin en hun kinderen het de hele dag druk hebben. Bestel het Schleich konijntje of het huis voor de konijnen en cavia’s vandaag nog, dan heb je het speelgoed vaak de volgende dag al in huis. Schleich boerderijdieren zijn op schaal nagemaakt, zodat ze net echt lijken en inspiratie bieden voor zelfbedachte verhalen en avonturen. Zo creëert je kind moeiteloos zijn eigen speelwereld.

Schleich konijnen

De hoge kwaliteit van het materiaal en de gedetailleerde uitvoering zorgen voor v... Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina

Kies een Schleich konijn of haas uit

Net als de paarden, honden en andere dieren van de boerderij zijn er Schleich konijnen in alle soorten, kleuren en maten. De konijnfiguren van stevig kunststof zijn leuk om mee te spelen, maar ook ideaal om te verzamelen. Maak je keuze uit diverse speelfiguurtjes, hokken en accessoires voor de konijnen, die meestal handgeschilderd zijn:

  • Een bruin konijn met een nieuwsgierige oogopslag
  • Een schattige langoor-haas
  • Een konijnenhok met een ren en jonge konijntjes
  • Een huisje en hekken voor konijnen en cavia’s

Onmisbare accessoires en een Schleich konijnenhok

Je Schleich konijnen verbergen zich maar wat graag in een tunneltje, zodat ze uit de zon blijven. Natuurlijk komen ze meteen tevoorschijn als je hun voer brengt, zoals wortels en een bakje konijnenvoer. De speelsets van Schleich zijn heel precies uitgevoerd, met allerlei leuke details. Omdat de dieren, Schleich poppetjes, dierenhokken en gebouwen de juiste verhoudingen tot elkaar hebben, zijn ze heel inspirerend voor kinderen. Deze dierfiguurtjes en uitbreidingssets gaan zo lang mee, dat je ze met liefde doorgeeft aan een volgend broertje of zusje of zelfs aan de volgende generatie. Het Duitse merk Schleich bestaat al sinds 1935 en het speelgoed staat bekend om de lange levensduur. Ga bijvoorbeeld voor een konijnenhok van Schleich, waar je kind alleen of met een vriendje vanzelf leuke speelideeën mee opdoet.

Konijnen van Schleich kopen bij Animals-Toys

In de Schleich Farm World staan de koeien in de wei, spelen de kinderen in de boomhut en is het een drukte van belang bij de boerderij. Ook konijntjes, die gezellig rondrennen en springen, mogen natuurlijk niet ontbreken. Voeg steeds een nieuw speelfiguurtje of verrassingszakje met dieren toe, zodat je verzameling steeds groter wordt en prachtig is om neer te zetten. Ben je op zoek naar een dierfiguur of set die je niet op onze pagina's ziet staan? Laat het ons weten, dan gaan wij ons best voor je doen. Een bestelling pakken wij netjes voor je in, waarna wij zorgen voor een snelle verzending. Maak je kind blij met Schleich konijnen, zodat het binnenkort vrolijk rondspringt met een prachtig cadeau!