*Zomer actieweken: tot wel 35% korting op al het speelgoed*

Schleich boerderijdieren

Op de boerderij wemelt het van de dieren. Koeien, kippen, geitjes, schapen en de hond vergezellen de boer dagelijks bij alle werkzaamheden. Met de Schleich boerderijdieren ontdekken kinderen het fascinerende leven op de boerderij op een kleinere schaal. Door te spelen met de Schleich boerderij en dieren leren kinderen hoe de dieren op de boerderij eruitzien, maar ook laten ze hun creativiteit de vrije loop en kunnen ze de mooiste verhalen verzinnen. Met de Schleich boerderij dieren haal je een stukje van het boerenleven in huis.

Schleich boerderijdieren

Op de boerderij wemelt het van de dieren. Koeien, kippen, geitjes, schapen... Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 133

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 133

per pagina

Educatieve Schleich boerderijdieren speelgoed 

De wereld van de boerderij is voor kinderen waanzinnig interessant. Maar ook nog eens zeer leerzaam. Doordat de Schleich boerderijdieren natuurgetrouw ontwikkeld zijn in samenwerking met biologen en natuurwetenschappers, zijn de dieren anatomisch net echt. Hierdoor leren kinderen hoe dieren eruitzien, maar ook dat er verschillende soorten koeien, schapen en honden bestaan. Bovendien kan het spelen met de Schleich dieren en boerderij ook de taal- en sociale vaardigheden van kinderen verbeteren, omdat ze hun verbeelding gebruiken om verhalen te creëren en communiceren met andere kinderen tijdens het spelen. Het is een geweldige manier om kinderen op een interactieve en leuke manier te laten leren over de wereld om hen heen. Naast Schleich Farm World bestaan er nog vele andere figuren van Schleich, waarmee jouw kind de hele dierenwereld kan ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan de Schleich Wild Life collectie

Miniaturen van hoge kwaliteit

De boerderijdieren bieden niet alleen urenlang speelplezier voor kinderen van alle leeftijden, maar zijn ook een heus collectorsitem voor verzamelaars. De Schleich boerderijdieren zijn uitermate geschikt voor het bouwen van boerderijsettingen op schaal. Zo kun je als boer bijvoorbeeld jouw eigen boerderij in het klein nabouwen! Doordat alle miniaturen van Schleich op dezelfde schaal gemaakt zijn, passen deze perfect bij elkaar. Ook bestaan er verschillende sets met boerderijdieren speelgoed van Schleich. Bouw gelijk een mooie collectie op met de Schleich Farm World starter set of bereid jouw boerderij uit met de schattige alpacafamilie. Schleich is een Duits merk, bekend om haar hoogwaardige kwaliteit aan miniatuurfiguren. Specificaties van de Schleich boerderijdieren:

  • Gemaakt van hoogwaardige plastic materialen
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Tot in detail afgewerkt
  • Handgeschilderd
  • Gaat generatieslang mee
  • Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

Heb je vragen over de Schleich boerderijdieren of andere Schleich figuren? Neem vooral contact met ons op. Onze klanten beoordelen Animal-Toys.nl gemiddeld met 5 sterren voor onze klantenservice. Wanneer je op werkdagen vóór 23:59 uur jouw bestelling met Schleich boerderijdieren plaatst, zal je bestelling de volgende avond al geleverd worden. Zo kun je gelijk genieten van de boerderijdieren en is het spelen geblazen! Bestel je voor meer dan €39,99? Dan betalen wij zelfs je verzendkosten binnen Nederland.