* Sinterklaas ACTIE. Tot wel 50% korting op speelgoed van Schleich, Papo, Biobuddi en Kids globe  *

Smurfen

Schleich Smurfen

Schleich-Store biedt een groot assortiment Schleich Smurfen, Pluche Smurfen, Plastoy Smurfen, Leblon Smurfen, Pixi Smurfen in alle soorten en maten. Het mooie van Schleich producten is dat er veel aandacht wordt besteed aan de details. Zo worden de Schleich smurfen exact nagemaakt,waardoor deze blauwe vrienden net echt lijken. Schleich Smurfen zijn uiterst geschikt om mee te spelen; er zijn talloze soorten, types en kleuren smurfen. Zo zit er altijd de juiste smurf bij voor jou!

Schleich Smurfen zijn uiterst geschikt om mee te spelen of om te verzamelen. Door de hoge kwaliteit materiaal dat is gebruikt om deze producten te maken, gaan ze erg lang mee en heb je eindeloos lang plezier van jouw smurfen! Bekijk op deze pagina ons complete aanbod, mocht je een product zoeken dat niet op deze pagina staat, neem dan gerust even contact met ons op. We helpen je graag verder om het product te vinden dat je wenst te bestellen!

Schleich Smurfen

Schleich-Store biedt een groot assortiment Schleich Smurfen, Pluche Smurfen, Plast... Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 100

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 100

per pagina

Schleich Smurfen - Schleich-Store

Een doorsnee-Smurf is klein, blauw van kleur, draagt een witte broek met uitfloepend staartje en een slappe witte puntmuts. Als lengte wordt "drie appels" genoemd, maar dit is een letterlijke vertaling van het Franse "haut comme trois pommes", een uitdrukking waarmee "heel klein" wordt bedoeld. Ook kenmerkend is het taalgebruik van de Smurfen: in hun zogenaamde Smurfentaal worden de meeste zelfstandige naamwoorden en werkwoorden door de woorden smurf en smurfen vervangen. Smurfen uit het noorden spreken een ander dialect dan die uit het zuiden. Ze wonen officieel met 101 in hun dorp, bestaande uit grote paddenstoelvormige huizen. Het exacte aantal Smurfen ligt echter hoger dan de originele 101 aangezien er in latere verhalen extra Smurfen zijn bijgekomen, onder andere de Smurfin, Sassette, Babysmurf en Wilde Smurf. Hun leider is de Grote Smurf, herkenbaar aan zijn rode muts en zijn baard. Hij is ook degene die, dankzij zijn wijsheid en toverkunst, de andere Smurfen redt als die weer eens in moeilijkheden komen. Bijna alle Smurfen zijn mannen; twee vrouwen, Sassette en Smurfin, werden uit blauwe klei geschapen. Van de derde vrouw, Omasmurf, is de oorsprong onbekend. Babysmurfen worden per ooievaar bezorgd. Het Smurfendorp ligt in een woud van het Onzalige Land, tussen de bergen en de Smurfrivier. Voor mensen is het vrijwel onvindbaar. Hun (letterlijk) grote vijand is de tovenaar Gargamel, die samen met zijn kat Azraël steeds maar weer - en altijd tevergeefs - probeert de Smurfen te vangen.

Smurfen zijn verzot op salsaparilla. Gargamel kent de voorkeur van de Smurfen voor deze plant al in het eerste verhaal waarin hij meespeelt. Hij probeert met dit gegeven een Smurf te vangen om zo goud te maken. De plant bestaat in werkelijkheid ook. Het idee komt van Yvan Delporte, die de naam van de plant iets magisch vond hebben. In Amerika is het echter een bekende plant om root beer mee te maken. Voor de tekenfilmserie werd de plant dan ook vervangen door de smurfbesplant en eten de Smurfen er de smurfbessen van.

 

Schleich Smurfen online bestellen

Eenvoudig, veilig en snel kun je je gewenste Schleich smurfen bestellen bij de Schleich-Store! Heb je op een werkdag voor 23:59 uur de bestelling geplaatst, dan wordt je de bestelling de volgende dag 's avonds al geleverd; zo heb je jouw smurfen de volgende dag nog in huis en kun je er gelijk van genieten! Bestel je voor meer dan € 39,99,- dan betalen wij de verzending. Wij hechten veel waarde aan een tevreden klant, klanten beoordelen onze Schleich Store met 5 sterren voor onze service.

 In de webshop van Schleich-Store vindt je het volledige assortiment met Schleich producten. We proberen er altijd voor te zorgen dat het aanbod compleet is in de webshop. Mocht er een product niet in de webshop staan wat je graag zou willen bestellen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het compleet maken van je verzameling!