Schleich paarden / Horse Club / Paarden Manege

Schleich-Store biedt een groot assortiment Schleich paarden in alle soorten en maten. Het mooie van Schleich speelgoed is dat er veel aandacht wordt besteed aan de details. Zo worden de ze exact nagemaakt en lijken de figuren net echt. De dieren zijn op schaal nagemaakt en de verhoudingen kloppen dan ook mooi ten opzichte van echte paarden. Ze zijn uiterst geschikt om mee te spelen, er zijn talloze soorten, types en kleuren paarden. Zo zit er altijd het juiste product bij voor jou!

Voor de verzamelaars zijn de figuren ook bijzonder interessant. Door de hoge kwaliteit materiaal dat is gebruikt om deze producten te maken, gaan ze erg lang mee en heb je eindeloos lang plezier van jouw collectie! Bekijk op deze pagina ons complete aanbod, mocht je een product zoeken dat niet op deze pagina staat, neem dan gerust even contact met ons op. We helpen je graag verder om het product te vinden dat je wenst te bestellen!

Schleich paarden / Horse Club / Paarden Manege

Schleich-Store biedt een groot assortiment Schleich pa... Lees meer

Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 228

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 228

per pagina

Schleich-Store biedt een groot assortiment Schleich paarden in alle soorten en maten. Het mooie van Schleich speelgoed is dat veel aandacht wordt besteed aan de details. Zo worden deze exact nagemaakt en lijken de figuren net echt. De dieren zijn op schaal nagemaakt en de verhoudingen kloppen dan ook mooi ten opzichte van echte paarden. Ze zijn uiterst geschikt om mee te spelen, er zijn talloze soorten, types en kleuren paarden. Zo zit er altijd het juiste figuur bij voor jou! Voor de verzamelaars zijn de figuren ook bijzonder interessant. Door de hoge kwaliteit materiaal dat is gebruikt om deze producten te maken, gaan ze erg lang mee en heb je eindeloos lang plezier van jouw collectie! Bekijk op deze pagina ons complete aanbod, mocht je een product zoeken dat niet op deze pagina staat, laat het ons weten.

Schleich Paarden - Schleich – Store

Wij bieden een groot assortiment voor de echte liefhebber van Schleich Paarden. Schleich staat erom bekend dat de producten zeer mooi zijn nagemaakt en dat ze natuurgetrouw op schaal zijn nagemaakt. Door de zeer gedetailleerde onderdelen van de producten en de gebruikte kleuren, lijken het net echte paarden waarmee je speelt of die je verzamelt. Door de hoge kwaliteit plastic die wordt gebruikt voor het maken van deze producten, gaan ze erg lang mee en kan er eindeloos veel plezier aan worden beleefd.

Er zijn vele mogelijkheden beschikbaar om de paarden helemaal naar jouw zin te maken. Door de vele toepassingen en uitbreidingssets kan jouw verzameling helemaal compleet gemaakt worden. Zo is er bijvoorbeeld een groot assortiment met Schleich paardenstallen, hiermee kun je je eigen manege helemaal compleet maken. Zet de paarden in een stal om ze te laten slapen of laat ze rondrennen in de bijbehorende paardenren. Met alle toepassingen kan er een complete boerderij worden opgezet, zo heb je eindeloos veel speelplezier.

Ook voor de verzamelaars

Je kunt de paarden ook compleet aankleden met verschillenden Schleich rijsets. Met deze rijsets kun je je paard een andere teugel aandoen of je kunt er voor kiezen om een ander zadel te gebruiken in een andere kleur. De rijsets zijn een leuke toevoeging om tijdens het spelen met de paarden te gebruiken, daarnaast maakt het jouw paardenverzameling natuurlijk helemaal compleet. Animals-toys.nl heeft het volledige Schleich assortiment in de webshop staan. Hierdoor is het complete assortiment eenvoudig, veilig en snel online te bestellen. Door het grote aanbod bij ons in de webshop, hebben wij altijd het geschikte paard voor je op voorraad! Bekijk ook eens ons aanbod in accessoires om de dieren leuk aan te kleden of om een ruiter uit te kiezen voor de paarden. Op deze manier kan er een volledige manege worden nagemaakt waar leuk mee gespeeld kan worden. Deze speelgoedpaarden zijn geschikt voor het verzamelen maar ook uitermate geschikt om mee te spelen voor de echte paardenliefhebber. Ben je op zoek naar een speciaal Schleich paard en zie je hem niet op de webshop staan? Neem dan gerust even contact met ons op. We helpen je graag verder met het vinden van de juiste producten.

Schleich paarden online bestellen

Bij Schleich-Store kun je eenvoudig, veilig en snel jouw gewenste speelgoedpaarden bestellen! Als je op werkdagen vóór 16:00 je bestelling plaatst, wordt de bestelling de volgende dag al geleverd, wij verzenden het pakket nog dezelfde dag. Zo heb je jouw producten de volgende dag nog in huis en kun je er snel van genieten. Daarnaast betalen wij de verzending als je voor meer dan €39,99,- bestelt. Klanten beoordelen Schleich-Store met 5 sterren voor onze service, wij hechten veel waarde aan een tevreden klant!

In de webshop van Schleich-Store vind je het volledige assortiment met Schleich producten. Wij doen altijd ons uiterste best om het complete aanbod in de webshop te hebben staan. Mocht er toch een product niet in de webshop staan dat je graag zou willen bestellen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het compleet maken van jouw wensen! , neem dan gerust even contact met ons op. We helpen je graag verder om het product te vinden dat je wenst te bestellen!