* Sinterklaas ACTIE. Tot wel 50% korting op speelgoed van Schleich, Papo, Biobuddi en Kids globe  *

Horse Club

Schleich paarden / Schleich Horse Club

De Horse Club in onze Schleich-Store is een waar paradijs voor de liefhebber van Schleich speelgoed paarden. De Schleich PaardenClub biedt tevens veel bijbehorende accessoires als een manege, een paardenstal, een paddock, een ruitercafé en een woonwagen, waarmee je makkelijk je eigen paardenwereld kunt creëren. De meeste ruiters hebben beweegbare armen en benen in de verkrijgbare sets. Had je trouwens al de nieuwe lijn binnen de Horse Club bekeken: Sofia's Beauties ? Het speelgoed van Schleich is van zeer hoge kwaliteit en wanneer je een bestelling op werkdagen vóór 23.59 uur plaatst, wordt deze de volgende werkdag ’s avonds geleverd.

Schleich paarden / Schleich Horse Club

De Horse Club in onze Schleich-Store is een waar paradijs voo... Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 246

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 246

per pagina

Het verhaal van de Horse Club

Al meer dan 85 jaar spelen kinderen met de figuren en de speelsets van Schleich. Dit speelgoed kenmerkt zich door de gedetailleerde afwerking van de producten, waardoor deze een enorme populariteit genieten bij jong en oud.

  • De producten en sets zijn van een dermate kwaliteit dat kinderen er jarenlang plezier van hebben
  • De producten worden zo veel mogelijk op schaal nagemaakt
  • Het speelgoed is gedetailleerd afgewerkt waardoor de producten nog meer tot de verbeelding spreken
  • De kwaliteit leidt er toe dat de figuurtjes van generatie op generatie worden doorgegeven
  • Deze hoogstaande kwaliteit draagt wereldwijd bij aan duurzaamheid
  • Wij, als Animals-Toys en leverancier van onder andere Schleich producten, hebben duurzaamheid ook hoog in het vaandel staan

De Horse Club is het meest uitgebreide thema dat er binnen de Schleich producten te vinden is. Dit thema biedt een keur aan verschillende paarden, die variëren in kleur, types en soort, waardoor er praktisch altijd wel een hengst, merrie of veulen te vinden is, dat voor jou interessant kan zijn. Bij een paard hoort uiteraard ook een Schleich ruiter, die los verkrijgbaar is óf als aanbieding in een Schleich paarden set zit, waardoor je voordeliger uit bent. Vaak wordt er eens per jaar van een bepaald type paard een exclusieve uitgave op de markt gebracht, hetgeen weer interessant kan zijn voor de echte verzamelaar. Van oorsprong zijn de paardjes vanzelfsprekend gemaakt om mee te spelen en dat is nu net wat er het leukste eraan is; het stimuleren van de fantasie van kinderen hetgeen uitnodigt tot allerlei verhalen die het samen leren en ontdekken van de wereld om hen heen tot gevolg heeft; wanneer je je fantasie de vrije loopt laat, dan is alles mogelijk !

De Schleich Paarden Club is de laatste jaren flink uitgebreid; waar het is begonnen met wat paarden is dit ondertussen uitgebreid van niet alleen wat paardjes, maar zijn er ruitersets, accessoires (dekens, borstels, losse zadels etcetera), paddocks om de paarden te wassen, paardenstallen en complete maneges met woonboerderijen verkrijgbaar; jouw verzameling kan helemaal compleet worden gemaakt. Omdat de paarden onderling allemaal op dezelfde schaal zijn gemaakt, zijn de rijsets uiteraard voor ieder dier geschikt. 

Bij Animals-Toys hebben wij een zeer uitgebreid assortiment paarden; mocht ondanks dat, er één van je lievelingsdieren toch niet tussen zitten, neem dan gerust even contact met ons op en we gaan dit voor je proberen op te lossen. Bij Schleich-Store kun je eenvoudig, veilig en snel jouw gewenste speelgoedpaarden bestellen! Als je bij ons vóór 23.59 uur op werkdagen bestelt, dan wordt je bestelling de volgende werkdag ’s avonds bij je thuis afgeleverd. Veel speelplezier !