Schleich Jungle dieren

Met de Schleich jungle dieren beleven jouw kinderen tropische avonturen. Met alle verschillende dieren creëer je thuis je eigen jungle. Met bewoners zoals een Schleich tijger of een Schleich panda is er altijd iets te beleven! Bekijk ons ruime assortiment aan verschillende jungle dieren van Schleich. Bij Animal-Toys ontdek je de wereld van Schleich en koop je eenvoudig en snel jouw favoriete speelfiguren.
Schleich Jungle dieren
Met de Schleich jungle dieren beleven jouw kinderen tropische avonturen. Met... Lees meer
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 42

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 42

Pagina
per pagina

Natuurgetrouwe en gedetailleerd speelgoed

Schleich is een bekend Duits speelgoedmerk. Schleich staat bekend om de prachtige en realistische uitvoeringen van verschillende dieren en andere speelfiguren. De figuren zijn heel natuurgetrouw en gedetailleerd. De figuren worden dan ook met de hand geschilderd. Het spelen met de Schleich jungle dieren ondersteunt de motorische vaardigheden en de sociale ontwikkeling van een kind. Ben jij een echte avonturier? Dan zijn de dieren uit de jungle van Schleich echt iets van jou. De Schleich jaguar en Schleich orang oetan zien er levensecht uit!

Samen met de ranger op pad

De Schleich jungle dieren worden in de gaten gehouden door de ranger, die met zijn Schleich auto zowel verharde als onverharde wegen rijdt. Hij gaat op zoek naar de meest bijzondere dieren. Want dat zijn er veel! Tijdens zijn dagelijkse rondje komt hij de Schleich aap en Schleich luipaard tegen. Hij parkeert zijn wagen en zet een klapstoel neer. Met de stoel en zijn verrekijker houdt de ranger de wilde dieren in de gaten. Kijk daar loopt de Schleich orangutan! Opeens ziet de ranger een jonge nijlpaard die gewond is. Hij schakelt de hulp in van een helikopter. De Schleich reddingshelikopter voor dieren wordt geleverd met een net. Hiermee kun je het gewonde dier vervoeren.

De grootste avonturen in de Schleich jungle

Met de Schleich jungle dieren haal jij de jungle naar de slaapkamer. Dieren die we allemaal kennen van films zoals Tarzan en Jungle Book. Samen met de Schleich rode panda en Schleich slang creëer jij een eigen wereld met nieuwe avonturen! Zie je daar nou een Schleich chimpanzee in de bomen? Of is dat toch de Schleich koala? Het kan allemaal in jouw eigen jungle! In het grote avonturenstation is ranger Steve lekker aan het spelen met de Schleich gorilla en de Schleich aap. Via de wiebelende hangbrug loop je binnen een mum van tijd naar de overkant. Misschien zie je in de verte een Schleich Aziatische olifant of een Schleich luiaard!

Bekijk ook de andere speelsets van Schleich

De Schleich witte tijger koop je bij Animal-Toys! Vergeet ook niet om een kijkje te nemen bij de andere speelsets. De verschillende thema's binnen Schleich zijn in overzichtelijke categorieën ingedeeld. De bekendste lijn is de Schleich Horse Club. Binnen deze lijn vind je ontzettend veel verschillende speelsets. Bijvoorbeeld paarden, boerderijen, stallen en nog veel meer. Veel shopplezier!