* Sinterklaas ACTIE. Tot wel 50% korting op speelgoed van Schleich, Papo, Biobuddi en Kids globe  *

Farm World

Schleich Farm World / Schleich boerderij

Animals-Toys biedt een groot assortiment Schleich Boerenleven / Farmworld in alle soorten en maten. Het mooie van Schleich producten is dat er veel aandacht wordt besteed aan de details. Zo worden de Schleich Boerenleven dieren en accessoires exact nagemaakt en lijken de dieren net echt. Schleich Boerenleven dieren en gebouwen zijn op schaal nagemaakt en de verhoudingen kloppen dan ook mooi ten opzichte van echte dieren. Schleich dieren zijn uiterst geschikt om mee te spelen, er zijn talloze soorten, types en kleuren paarden. Zo zit er altijd het juiste product bij voor jou!

Schleich boerenleven is uiterst geschikt om mee te spelen of om te verzamelen. Door de hoge kwaliteit materiaal dat is gebruikt om deze producten te maken, gaan ze erg lang mee en heb je eindeloos lang plezier van jouw boerderij! Bekijk op deze pagina ons complete aanbod, mocht je een product zoeken dat niet op deze pagina staat, neem dan gerust even contact met ons op. We helpen je graag verder om het product te vinden dat je wenst te bestellen!

Schleich Farm World / Schleich boerderij

Animals-Toys biedt een groot assortiment Schleich Boerenlev... Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 198

per pagina
 1. -12%
  Schleich Farm World Lama 13920
  Normaal € 5,70 Onze prijs € 4,99
 2. -15%
  Schleich Wild Life Alpacafamilie 42544
  Normaal € 12,90 Onze prijs € 10,95
 3. -25%
  Schleich Farm World Plezier voor Honden 42536
  Normaal € 19,99 Onze prijs € 14,99
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 198

per pagina

Schleich Farm World

Op een boerderij wonen de boer en boerin met hun dieren. Schleich Boerenleven heeft veel dieren in het assortiment zoals: koeien, paarden, ezels, geiten, schapen, ganzen, varkens en honden. Op boerderijen ziet men vaak grote voeder silo's. In de toren-achtige gebouwen wordt het voer voor de dieren bewaard. Hierin blijft het voer vers en schoon. In een voersilo wordt gras, mais, klaver en granen opgeslagen. Het blijft daarin lang houdbaar. De boer heeft een ook een stabiele omheining gebouwd. Toch opgepast: als de deur niet goed gesloten is kunnen de koeien in een onbewaakt moment ontsnappen. De meeste rassen zijn als het ware uitbreek kunstenaars en openen met hun tong de grendel aan deuren. Hoe zwaar en lomp ze er ook uitzien, koeien springen met gemak over hekken en zijn op deze manier vaak ontsnapt. Ze kunnen dan wel niet vanuit stilstand springen, maar met een kleine aanloop maken ze een grote sprong.

Wij bieden een groot assortiment voor de echte liefhebber van Schleich Boerenleven. Schleich staat erom bekend dat de producten zeer mooi zijn nagemaakt en dat ze natuurgetrouw op schaal zijn nagemaakt. Door de zeer gedetailleerde onderdelen van de producten en de gebruikte kleuren, lijken het net echte dieren waarmee je speelt of die je verzamelt. Door de hoge kwaliteit plastic die wordt gebruikt voor het maken van deze producten, gaan ze erg lang mee en kan er eindeloos veel plezier aan worden beleefd. Er zijn vele mogelijkheden beschikbaar om de Schleich Boerenleven helemaal naar jouw zin te maken. Door de vele toepassingen en uitbreidingssets kan jouw verzameling helemaal compleet gemaakt worden. Zo is er bijvoorbeeld een groot assortiment met Schleich Gebouwen, hiermee kun je je eigen boerderij helemaal compleet maken. Zet de paarden in een stal om ze te laten slapen of laat ze rondrennen in de bijbehorende paardenren. Met alle toepassingen kan er een complete boerderij worden opgezet, zo heb je eindeloos veel speelplezier.

Schleich Boerenleven online bestellen

Bij Animals Toys kun je eenvoudig, veilig en snel jouw gewenste Schleich Boerenleven speelgoed bestellen! Als je op werkdagen vóór 23:59 uur de bestelling plaatst, wordt je de bestelling de volgende dag 's avonds al geleverd; zo heb je jouw cadeau de volgende dag nog in huis en kun je er gelijk van genieten. Daarnaast betalen wij de verzending als je voor meer dan €39,99,- bestelt. Klanten beoordelen Animals Toys met 5 sterren voor onze service, wij hechten veel waarde aan een tevreden klant! In de webshop van Animals Toys vind je het volledige assortiment met Schleich producten. Wij doen altijd ons uiterste best om het complete aanbod in de webshop te hebben staan. Mocht er toch een product niet in de webshop staan dat je graag zou willen bestellen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het compleet maken van jouw wensen!