*Zomer actieweken: tot wel 35% korting op al het speelgoed*

Schleich paarden 2022

In de Horse Club van Schleich worden jaarlijks nieuwe paarden, veulens en allerlei onderdelen en accessoires uitgebracht. Hierdoor wordt het Schleich assortiment vernieuwd en blijft het interessant om weer uit te kijken naar de nieuwste uitgaven voor het nieuwe jaar. Ook voor de Schleich paarden zijn in 2022 weer nieuwe producten bijgekomen. Ben jij ook benieuwd welke nieuwe Schleich paarden in 2022 zijn uitgebracht? Alles voor de Horse Club 2022 is verkrijgbaar bij Animal Toys. Niet alleen de nieuwste Schleich paarden voor 2022 vind je bij ons, ook onze Schleich sets, accessoires, Schleich paardenstallen en maneges zijn verder uitgebreid met nieuwe producten.

Schleich paarden 2022

In de Horse Club van Schleich worden jaarlijks nieuwe paarden, veulens en all... Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 37

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 37

Pagina
per pagina

Welke producten van de Schleich Horse Club van 2022 zijn jouw favoriet?

De Horse Club is binnen het productaanbod het meest uitgebreide thema. Ieder jaar komen er weer nieuwe paarden en onderdelen uit. Niet alleen leuk voor kinderen om naar uit te kijken, ook als je een verzamelaar bent van Schleich paarden en veulens, dan kun je ieder jaar je collectie wat meer uitbreiden. Er zijn in 2022 Schleich paarden uitgebracht, maar wat denk je van een spectaculaire paarden beautysalon, een ruiterwinkel en manege. Tijdens het spelen met de nieuwste Schleich paarden van 2022, kun je je fantasie de vrij loop laten. Ook voor de verschillende verhaallijnen uit de Horse Club zijn in 2022 nieuwe producten uitgebracht, zoals Hannah & Cayenne, Sofia & Blossom en Lisa & Storm. Net zoals alle Schleich producten, zijn ook de Schleich paarden van 2022 van de allerhoogste kwaliteit. Spelen of verzamelen, Met de producten van Schleich profiteer je van diverse voordelen:

  • Pedagogisch verantwoord spelen.
  • Zeer gedetailleerde paarden en figuren.
  • Groot assortiment van verschillende paardenrassen.
  • Gemaakt van erg sterk en duurzaam kunststof en gaat lang mee.
  • Ook verzamelproducten om een prachtige collectie op te bouwen.
  • Natuurgetrouw en op schaal nagemaakt.

Ben je specifiek op zoek naar de nieuwste Schleich paarden van 2022? Dan heb je keuze uit diverse nieuwe uitgaven. Er zijn enkele nieuwe paardenrassen en soorten paarden uitgebracht, zoals een merrie en een hengst van Island pony en Criollo Definitivo of van het ras Oldenburger. Uit de lijn ´Schleich Sofia´s Beauties’ zijn er weer enkele mooie nieuwe Schleich paarden in 2022 uitgekomen, met de kenmerkende langen manen om te kammen en te versieren.

Bestel de Schleich 2022 paarden gemakkelijk online

Wil je jouw collectie met Schleich paarden uitbreiden of ben je op zoek naar een cadeautje voor een paardenliefhebber? Bezoek dan de webshop van Animal Toys. Met een zeer uitgebreide keuze is er voor iedereen wel wat van zijn of haar gading te vinden. Bovendien mag je rekenen op een uitstekende dienstverlening. Wanneer je op werkdagen voor 23:59 uur een bestelling plaatst, dan wordt je bestelling de volgende dag al bij je afgeleverd. Vanaf een bestelbedrag van € 39,99 verzenden wij geheel gratis. Ook doe je automatisch mee aan ons spaarprogramma voor leuke kortingen. Natuurlijk mag je altijd contact met ons opnemen als je nog vragen hebt over de collectie 2022 Schleich paarden of over onze dienstverlening. Wij helpen je graag verder.