Schleich varkens

Knor, knor, wat vind je van de leuke Schleich varkens? Er zijn varkens van het bekende Duitse merk Schleich in verschillende tinten. Een lichtroze varken met een verbaasde blik, een klein biggetje: deze intelligente en sociale dieren mogen zeker niet ontbreken op je Schleich boerderij. De varkens dagen kinderen uit tot steeds weer nieuw fantasiespel, waarbij ze hun eigen verhalen kunnen bedenken rond het boerderijleven. De varkensfiguurtjes zijn heel stevig en duurzaam, zodat ook een volgende generatie geniet van veel speelplezier!

Schleich varkens

Knor, knor, wat vind je van de leuke Schleich varkens? Er zijn varkens van het bek... Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina

Kies een varken van Schleich Farm World uit

De varkens en accessoires voor de verzorging zijn ideaal verzamelmateriaal. Schleich heeft een grote collectie Farm World-artikelen en de Schleich boerderijdieren van deze inspirerende serie zijn allemaal even leuk om te verzamelen. Heb je het varkentje altijd al een speciaal dier gevonden, vanwege zijn guitige blik en mooie roze kleur? Wij hebben diverse soorten Schleich varkens en bijbehorende accessoires, zoals:

  • Een lichtroze varken
  • Een schattige Schleich big
  • Een Schleich zwijn
  • Roze varkens met een borstelig vel
  • Varkens- en zwijnenvoer

Op schaal nagemaakte Schleich biggetjes

Op en rond een boerderij valt altijd iets te beleven. Kinderen houden dan ook veel van thema’s die met dieren en het buitenleven te maken hebben. Of je kind nu graag speelt met de dierfiguren of ze liever mooi neerzet en verzamelt, een Schleich varken mag natuurlijk niet ontbreken. Na hun modderbad verwen je de dieren met lekker eten, dat bijvoorbeeld bestaat uit smakelijke groentes en aardappels. Het eten is wel snel op: nu moet je alweer nieuw voer gaan halen op de boerenmarkt. Net als de varkens zijn alle accessoires en poppetjes op schaal nagemaakt en meestal met de hand beschilderd. De varkens van Schleich zien er heel realistisch uit, net als de speelsets waarmee je je verzameling uitbreidt. Alles is precies nagemaakt, zodat de speelfiguren, voertuigen en gebouwen er heel natuurgetrouw uitzien. Zijn je varkens ziek? De Schleich dierenarts heeft een doktersauto die van alle gemakken is voorzien, zoals een röntgenapparaat en een laptop. Zo krijgen de varkens de beste zorg.

Biggetjes van Schleich kopen bij Animals-Toys

De varkens uit de Farm World-serie lijken precies op de echte zeugen, beren en biggen van de boerderij. Alle details, van de neusgaten tot de varkenspootjes, kloppen precies. Biggetjes knuffelen op een kinderboerderij, varkens verzorgen op de varkenshouderij of een varkentje als huisdier houden, je kind bedenkt zelf zijn favoriete avontuur. Bestel je varkentje van Schleich vandaag nog, dan heb je deze meestal de volgende dag al in huis. Varkens hebben verschillende knorgeluiden, waaraan je kan horen of ze boos of tevreden zijn. Met een Schleich varken is je kind in ieder geval altijd heel tevreden!