*Zomer actieweken: tot wel 35% korting op al het speelgoed*

Schleich Hannah & Cayenne

Kinderen laten hun fantasie de vrije loop met de figuren Hannah en Cayenne van de Schleich Horse Club! Met het paardenmeisje Hannah en haar quarter horse Cayenne heb je een goed uitgangspunt voor vele uren speelplezier. Hannah wil dierenarts worden en is samen met haar vriendinnen Sofia, Lisa en Sarah dol op het verzorgen van paarden. Beleef spannende avonturen met de sets van Schleich met Hannah en Cayenne en bedenk je eigen verhalen over vriendschap, mysteries en paardenwedstrijden. Na een drukke dag zorg je ervoor dat de paarden tot rust komen in hun comfortabele Schleich paardenstal.

Schleich Hannah & Cayenne

Kinderen laten hun fantasie de vrije loop met de figuren Hannah en Ca... Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 20

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 20

Pagina
per pagina

Beweegbare Schleich Hannah met paard Cayenne

De met de hand beschilderde Schleich speelfiguren van de Horse Club zien er heel realistisch uit en stimuleren de creativiteit van je kind. Droomt je dochter of zoon van een prachtig bruin paard met witte sokken en een bijpassend hoofdstel, zadel en teugels, dan is Schleich Cayenne het ideale dierfiguur. Het beweegbare Hannah poppetje past met haar roodbruine haar en cowboyhoed perfect bij de elegante Cayenne. Schleich Hannah en Cayenne zijn geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar die graag met de losse Schleich paarden spelen of ze verzamelen. De fantasiewereld van meisjesfiguur Hannah en haar paard Cayenne kan met talloze sets worden uitgebreid. Denk hierbij aan:

Trailer en verzorgingsspullen voor Schleich Cayenne Cayenne

heeft een nieuw dekentje en halster nodig. Gelukkig zijn er voor het mooie bruine paardje Cayenne van Schleich talloze leuke Schleich paarden accessoires verkrijgbaar. Zo ziet het trouwe paard Cayenne er in de manege, maar ook tijdens een westernwedstrijd tiptop verzorgd uit. De vader van Hannah brengt paard en ruiter altijd weg. Zijn auto en trailer bieden genoeg ruimte voor de uitrusting van Cayenne, zoals een poetsdoos met massageborstel. Je favoriete Schleich Hannah en Cayenne speelfiguren hoeven nooit alleen te zijn, want je kan ook een paar schattige Schleich veulens uitkiezen. Die worden in de toekomst door Hannah klaargestoomd voor spring- en dressuurwedstrijden.

Accessoires en manege voor Hannah uit de Schleich Horse Club

Een paardentoernooi, een kampeeruitje, Hannah is altijd in voor gezellige uitstapjes met haar paard Cayenne, haar familie en vriendinnen. Mocht er een ongelukje met een paard gebeuren, dan biedt de EHBO-set snel uitkomst. ’s Avonds keert Hannah terug naar de Schleich manege, waar de paarden ieder hun eigen box hebben. Schleich Hannah en Cayenne vormen een onafscheidelijk team en voelen zich uiteraard ook helemaal thuis in de luxe paardenboerderij met bijbehorende stal. Dankzij alle accessoires, van drinkbakken tot kampioenslinten, wordt het vermogen van je kind om nieuwe verhalen te bedenken steeds opnieuw uitgedaagd. Met levensechte Schleich speelgoedpaarden als Cayenne en ruiter Hannah vliegt de dag om en hoef je je nooit te vervelen!