Schleich paarden 2023

De nieuwste Schleich Paarden 2023 bestel je natuurlijk via Animals Toys! Wij hebben een groot assortiment aan nieuwe Schleich paarden van 2023. Of je nou op zoek bent naar losse Schleich 2023 paarden of complete speelsets: bij ons slaag je gegarandeerd! Gratis verzending bij besteding vanaf €39,99 binnen Nederland.

Schleich paarden 2023

De nieuwste Schleich Paarden 2023 bestel je natuurlijk via Animals Toys! Wij ... Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 27

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 27

Pagina
per pagina

Schleich horse club 2023

Van de Schleich horse club 2023 Paardenbox met merrie en veulen 42611 heb je sowieso plezier. De Appaloosa-merrie en haar veulen spelen samen in de paardenbak. Ze voelen zich op hun gemak. En dat is logisch, want ze zijn van alle gemakken voorzien! Er ligt genoeg voer in de hooischuur en er zijn ook zachte paardendekens beschikbaar. Het water uit de trog zorgt voor een lekkere verkoeling en er ligt ook een lekkere wortel voor ze klaar. Samen met de kat hebben ze het hartstikke gezellig! Deze speelset is geschikt voor kinderen in de leeftijdscategorie 5-12 jaar.

Losse Schleich paarden 2023

De collectie Schleich 2023 paarden bestaat voornamelijk uit veel losse paarden, die je kunt gebruiken om jouw speelset compleet te maken. Bijvoorbeeld de zwarte, robuuste norikerhengst. Zijn kalme karakter maakt hem populair als werkpaard. Kinderen zijn gek op deze goedaardige Noriker. Geen wonder: hij ziet er ook zo aardig uit! En ook de Haflinger merrie is van de partij. Ze is lekker aan het spelen in de weide. Wat ziet ze er toch mooi uit met die rode strik in haar witte manen!

De allerkleinste veulens

Bij de 2023 Schleich paarden horen ook een aantal mooie veulens. Bijvoorbeeld de knappe Peruaans paso veulen. Aan dit veulen zie je meteen dat het een Peruviaanse paso is. Hij spitst zijn oortjes en opent zijn neusgaten, zodat hij niets mist. En het Selle Français-veulen vind je ook terug in ons assortiment. Dit veulen wordt vast en zeker een geweldig springpaard!

Zadelmaker Horse Club 2023

Ook de Schleich Horse Club zadelkamer 42591 is een leuke speelset voor jong en oud. Er liggen al verschillende borstels en benodigdheden voor je klaar, zodat jij de vacht van het paard kan laten glanzen. Elk paard verdient deze speciale behandeling! Ze krijgen ook nog eens een appeltje als beloning. Wil je eens wat anders? Kies dan voor de Schleich Horse Club Accessoires voor paardenhindernis. Deze speelset valt gegarandeerd bij jouw zoon of dochter in de smaak! Ook in de lijn Sophia's Beauties verwachten we een aantal nieuwe accessoires in 2023. Beleef wilde avonturen op de manege samen met het paardenmeisje Sofia en haar paard Blossom.

Bestel de nieuwe Schleich paarden 2023 vandaag nog

Maak jouw Schleich verzameling compleet met andere dieren uit ons uitgebreide assortiment. We hebben nieuwe dieren in de categorie Wild Life 2023, Farm Word, Horse club, Dinosaurus, Ridders, Bayala en Smurfen! Bestel je Schleich paarden 2023 dieren en ontvang deze snel thuis. Als de Schleich paarden 2023 op een werkdag voor 23:59 uur bestelt, heb je deze de volgende werkdag al in huis! Veel shopplezier!