* Sinterklaas ACTIE. Tot wel 50% korting op speelgoed van Schleich, Papo, Biobuddi en Kids globe  *

Schleich poppetjes

Je kind bedenkt steeds nieuwe verhalen met Schleich poppetjes! Je kan kiezen uit jongens, meisjes, volwassenen, maar ook uit stoere cowboys en cowgirls. Ook een set met een speelfiguurtje en dierfiguren, zoals een hondje, poes of egeltjes, zijn erg leuk. Paardenliefhebbers maak je natuurlijk helemaal blij met een Schleich paard met ruiter. Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en fantasierijk. Met de op schaal nagemaakte poppetjes hebben ze eindeloos veel speelmogelijkheden. Ook verzamelaars kunnen hun hart ophalen met de mooi uitgevoerde kunststof speelfiguurtjes.

Schleich poppetjes

Je kind bedenkt steeds nieuwe verhalen met Schleich poppetjes! Je kan kiezen uit... Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 22

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 22

Pagina
per pagina

Handgeschilderde Schleich poppetjes los kopen

Het merk Schleich maakt al duurzaam speelgoed sinds 1935. De mens- en dierfiguurtjes gaan lang mee, aangezien ze een hoge kwaliteit hebben. Kinderen zijn dol op speelfiguren waarmee ze echte situaties na kunnen spelen en hebben jarenlang plezier van Schleich speelgoed. Veel handgekleurde Schleich poppetjes zijn los verkrijgbaar, zodat je je collectie makkelijk kan uitbreiden. Maak je keuze uit diverse populaire figuren, zoals:

  • Een meisjesfiguur
  • Een jongensfiguur
  • Een ruiter
  • Een dierfiguur, zoals een paard, kat, hond, koe of varken
  • Een Schleich cowgirl met paard
  • Een Schleich cowboy met paard of stier

Je eigen speelwereld met Schleich paarden en poppetjes

Alle Schleich poppetjes zijn heel gedetailleerd uitgevoerd en goed in verhouding tot elkaar en de dieren. Zo passen de ruiters perfect bij de Schleich paarden poppetjes. Alle details, zoals een zadel, paardentuig, hooibalen en voer, zijn heel precies nagemaakt. Organiseer een spannende schoonspringwedstrijd met je Schleich paarden, die je aan het eind van de dag weer veilig naar de stal brengt. Je speelfiguren komen helemaal tot leven, omdat je met de boerderijen, hekken en voertuigen je verzameling naar wens aanvult. Dieren verzorgen, trainen, ze meenemen voor een tochtje in de natuur: ieder kind creëert zijn eigen speelwereld. De paarden van Schleich zijn erg populair. Daarom zijn er diverse speelsets met paardfiguren, mensfiguren en alle spullen die nodig zijn voor een behendigheidswedstrijd of training. Zet je ruitercap maar op, want je gaat je pony's leren om hun tredzekerheid te verhogen. Bij ongelukjes kan de dierenarts meteen komen. Een set met een vrouwelijke dierenarts en diverse Schleich boerderijdieren, zoals een paard, een veulen en een schattig biggetje, komen hierbij goed van pas.

Poppetjes van Schleich bestellen bij Animals-Toys

Animals-Toys vindt een goede service voor de klanten belangrijk. Mocht je dus op zoek zijn naar een specifiek Schleich poppetje, dan helpen wij je graag verder. Wij handelen een bestelling altijd snel af, zodat je je kind binnenkort met een passend cadeau kan verrassen voor zijn verjaardag of andere gelegenheid. Vaak heb je je aankoop de volgende dag al in huis. Ga je voor een rodeo-evenement met een stier en cowboy? Of is een boomhut met een meisje, jongetje en diverse dierfiguurtjes iets voor jouw kind? Een picknick met de hond, paarden verzorgen op de manege: Schleich poppetjes dagen de fantasie uit en zorgen voor creatieve speelmomenten!