*Zomer actieweken: tot wel 35% korting op al het speelgoed*

Schleich Sarah & Mystery

Sarah is erg slim en opmerkzaam. Ze kan geweldige liedjes en gedichten schrijven. Haar favoriete woord, 'magie', komt er vaak in voor. Zij en Mystery (het waakzame, observerende paard dat ze verzorgt alsof het van haar is) houden ervan wild en vrij over de velden van Lakeside te galopperen. Ze vormen een geweldig team, omdat ze elkaar perfect begrijpen. Mensen zeggen dat de twee goed op elkaar zijn afgestemd. Sarah vindt het niet leuk om alleen te zijn, dus het is goed dat haar Horse Club-vrienden de volgende vergadering al plannen. Je zou ook moeten komen!

Mystery is een merrie die Sarah verzorgt voor haar eigenaar, Edith Jacobs. Mystery houdt ervan om haar spullen in de dressuurarena te showen. Ze houdt ook van het verkennen van Peppertree Woods met Sarah. Wanneer ze naar de Horse Club Caravan galoppeert, terwijl haar manen en staart achter haar stromen, is het een ongelooflijke schouwspel om te zien. Zal ze daar nog een geheim met Sarah blootleggen?

Schleich Sarah & Mystery

Sarah is erg slim en opmerkzaam. Ze kan geweldige liedjes en gedichten sch... Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 19

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 19

Pagina
per pagina

Speelgoed Schleich Sarah en Mystery

Ken je Sarah en haar paard Mystery van de Schleich Horse Club al? Sarah is een paardenmeisje met bruin haar uit Lakeside, dat dol is op haar Arabische merrie Mystery. Dit elegante paardenbeeldje is lichtbruin en heeft beige manen en een beige staart. Omdat de speelfiguren Schleich Sarah en Mystery op schaal zijn gemaakt en met de hand zijn gekleurd, zien ze er levensecht uit. Heb jij zin in spannende avonturen bij de Clubcaravan en op de velden van Lakeside? Aan het eind van de dag breng je je favoriete paard weer veilig terug naar de Schleich paardenstal.

Sarah van de Schleich Paardenclub

Sarah is het lid van de vriendinnenclub dat het paard Mystery van Edith Jacobs verzorgt bij de Schleich manege. Dat in de wereld van Schleich Sarah en Mystery twee handen op één buik zijn, is duidelijk. Ze doen veel samen, zoals gezellige kampeeruitjes en deelnemen aan springwedstrijden. Sarah staat erom bekend dat ze graag liedjes en gedichtjes schrijft. In de auto of koets - op weg naar een show of kampeerplek - klinken die liedjes natuurlijk geweldig. Ook word je helemaal blij van de mooie Schleich paarden sets voor de uitbreiding van je Mystery en Sarah verzameling, zoals:

  • Een paardenbox
  • Een landhuis met stal
  • De Clubcaravan
  • Diverse Schleich paardentrailers en pick-ups

Doe mee aan de Horse Club van Schleich met Mystery

Galoppeer met Schleich Sarah en Mystery door de natuur van het mooie Lakeside. Mystery ziet er prachtig uit met een deken en halster die speciaal voor haar gemaakt zijn. Met deze Schleich paarden accessoires en sieraden maak je je paarden extra mooi. Je vindt in onze collectie bovendien alle spullen voor het bouwen van een toernooi, zodat de paarden hun springkunsten kunnen vertonen. Na de wedstrijd geef je Mystery een wasbeurt in de wasplaats. Kom later bij het kampvuur samen met de andere Schleich paarden en ruiters om jullie belevenissen te bespreken. Het zal nog lang duren voordat je Schleich paardjes weer in de verzamelbox terugkeren. De handgeschilderde paardenfiguren kan je natuurlijk ook in je kamer neerzetten, zodat iedereen ze kan bewonderen.

Sarah en Mystery van Schleich kopen bij Animals-Toys

Heb je eenmaal een Schleich Sarah en Mystery speelfiguur, dan kan je je fantasie de vrije loop laten. Wij bieden diverse bijpassende sets en accessoires, die het ideale speelgoed zijn voor paardenliefhebbers. De speelmat van de Schleich Horse Club is een goede basis om de omgeving van Lakeside na te bootsen en de vriendinnen van de Horse Club en hun Schleich paarden een ritje te laten maken. De ruiters zijn voorzien van beweegbare armen en benen. De Schleich zadels, hoofdstellen en teugels passen bovendien op elk paard, zodat je ze onderling kan wisselen. Schleich paardfiguren en poppetjes zijn stevig en duurzaam en geef je met plezier door aan broertjes, zusjes en zelfs volgende generaties!