*Zomer actieweken: tot wel 35% korting op al het speelgoed*

Schleich ezels

Heb je al een schattige Schleich ezel gezien in ons aanbod? De ezels uit de Schleich Farm World lijken precies op de echte dieren. De speelgoeddieren van Schleich dagen kinderen uit om eigen verhalen te bedenken en eindeloos te spelen. Ook is het erg leuk om de speelfiguurtjes te verzamelen. Ze gaan heel lang mee en je geeft ze gewoon door aan een broertje, zusje of volgende generatie. Schleich ezeltjes zijn er in alle soorten, maten en kleuren. Of ga voor een Schleich ezel veulen. Met onze handgeschilderde Schleich boerderijdieren bouw je een prachtige verzameling op!

Schleich ezels

Heb je al een schattige Schleich ezel gezien in ons aanbod? De ezels uit de Schleich... Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina

Boerenleven nabootsen met Schleich ezel veulen of ezel

Kinderen vanaf 3 jaar zijn dol op (boerderij)dieren. Ook als ze ouder worden blijft deze passie vaak bestaan. Daarom is de Schleich ezel verkrijgbaar in diverse leuke uitvoeringen, zoals:

  • Een grijze ezel met de karakteristieke witte kleur om de neus en ogen
  • Een gevlekte ezel met een eigenwijze blik
  • Een Schleich ezelsveulen met een mooi gekleurde vacht

De ezelfiguurtjes zijn leuk om neer te zetten in de kinderkamer. Steeds weer dagen ze uit om alleen of met andere kinderen mee te spelen. De dieren moeten gevoerd worden, een ziek dier gaat naar de dierenarts. 's Avonds een bijeenkomst bij het kampvuur en de dag is alweer voorbij.

Gedetailleerde ezel Schleich

Een Schleich ezel is op schaal heel natuurgetrouw nagemaakt. De ezels van kunststof passen qua maatvoering goed bij de diverse uitbreidingssets over het boerenleven. De dieren voelen zich namelijk helemaal thuis op een Schleich boerderij. De boerderijen, boomhutten, hokken en hekken zijn er in allerlei uitvoeringen en vormen de ideale setting voor de ezeltjes en ezelsveulens van Schleich. Geef je je ezel een veilig plekje in een grote stal, samen met de andere dieren? Of ga je met je ezeltje naar een gezellige boerenmarkt om eten te kopen? Je herkent de ezel meteen aan zijn robuuste lichaamsbouw. Laat dit leuke dier, dat als betrouwbaar en koppig bekend staat, je Schleich paarden gezelschap houden. Ook alle andere dieren die je doorgaans op een boerderij aantreft zijn bij ons verkrijgbaar, van koeien tot Schleich geiten en van konijnen tot varkens. Zoek je een dier of set die je niet in ons aanbod ziet staan, neem dan contact op. Wij helpen je graag verder voor zoveel mogelijk speelplezier.

Schleich ezel kopen bij Animals-Toys

De realistisch ogende Schleich ezels stimuleren de nieuwsgierigheid en fantasie van kinderen. Combineer de dieren met je favoriete Schleich poppetjes. Hiermee kan je kind zijn eigen speelwereld over de boerderij creëren. Ook de Farm World accessoires, zoals een speelkleed of stal, geven de nodig inspiratie. De ene dag organiseert je kind een picknick, de volgende dag een kampeeruitje, waarbij de ezel natuurlijk mee mag. Wij leveren snel en staan voor een goede service. Heb je dus vragen over een speelfiguur of een speelset, laat het ons dan weten. Met een Schleich ezel kan het avontuur beginnen!