Losse Schleich paarden

Wat is jouw lievelingspaard? Een fries, een sierlijk ogend paard met zijn fiere houding? Of een haflinger, een werklustig paard met veel kracht. Of ga je voor een schattig veulen? Animals Toys biedt een groot assortiment Losse Schleich Paarden in alle soorten en maten. Daarom zijn Losse Schleich Paarden ook een super leuke hobby. De Losse Schleich Paarden zijn natuurgetrouw en op schaal nagemaakt. Omdat de Losse Schleich Paarden zeer gedetailleerd zijn lijkt het net alsof je met echte paarden aan het spelen bent. De Losse Schleich Paarden zijn uitermate geschikt om mee te spelen of om ze te verzamelen.

Losse Schleich paarden

Wat is jouw lievelingspaard? Een fries, een sierlijk ogend paard met zijn fi... Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 108

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 108

per pagina

Losse Schleich Paarden speelgoed

Animals Toys biedt een groot assortiment Losse Schleich Paarden in alle soorten en maten. De Losse Schleich Paarden zijn natuurgetrouw, op schaal nagemaakt en zeer gedetailleerd hierdoor lijkt het net alsof je met echte paarden aan het spelen bent. Door de hoge kwaliteit plastic die wordt gebruikt voor het maken van deze producten, gaan ze erg lang mee en kan er eindeloos veel plezier aan worden beleefd. De Losse Schleich Paarden zijn ontzettend leuk om mee te spelen of om te verzamelen natuurlijk. Hele paarden families kun je verzamelen want er is van elk soort een merrie een hengst en een veulen te krijgen! Elk jaar komen er nieuwe paarden uit dus je kan de familie altijd uitbreiden. In ons aanbod vindt je ook accessoires om de paarden leuk aan te kleden of om een ruiter uit te kiezen voor de paarden. Er kan ook een volledige manege worden nagemaakt waar leuk mee gespeeld kan worden, met Schleich paardenstallen. Of doe mee aan een schoonspringwedstrijd door je eigen ruiter uit te zoeken met bijpassende accessoires in de kleur die jij mooi vindt, of wordt paardenverzorgster of cowboy in het wilde westen.  Beloon je paard na een wedstrijd met lekkernijen voor al het harde werken, en laat hem lekker uitrusten in 1 van de mooie stallen.

Losse Schleich paarden online bestellen

Bij de Animals Toys kun je eenvoudig, veilig en snel jouw gewenste Schleich Losse Paarden bestellen! Als je op werkdagen vóór 23:59 uur je bestelling plaatst, wordt je bestelling de volgende dag 's avonds al geleverd; zo heb je jouw paarden de volgende dag nog in huis en kun je er gelijk van genieten. Daarnaast betalen wij de verzendkosten als je voor meer dan € 39,99,- bestelt. Klanten beoordelen Animals Toys met 5 sterren voor onze service, wij hechten veel waarde aan een tevreden klant! In de webshop van Animals Toys vind je het volledige assortiment met Schleich producten. Wij doen altijd ons uiterste best om het complete aanbod in de webshop te hebben staan. Mocht er toch een product niet in de webshop staan dat je graag zou willen bestellen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het compleet maken van jouw wensen!