* Sinterklaas ACTIE. Tot wel 50% korting op speelgoed van Schleich, Papo, Biobuddi en Kids globe  *

Schleich paarden set

Een tochtje door de bossen, over de velden en door de beekjes doen niet alleen het paard goed maar ook de ruiter. Ontspanning, genieten van de frisse lucht. Schleich Paarden Setjes zijn niet alleen ideaal voor de kleine paardenfans zowel de ruiter als het paard vormen een perfecte aanvulling op de bestaande verzameling. De Schleich Paarden Setjes bevat alles wat je nodig hebt om je pony rijklaar te maken. Ga je samen met je paard naar een toernooi? Hiervoor is er ook een fijne Schleich Paarden Set, alles om samen met je paard een goed toernooi te rijden! Ga je een weekje camperen met je paard, hiervoor hebben we ook een mooie Schleich Paarden Set of het nu een korte, lange of avontuurlijke rit wordt je hebt alles bij de hand! Kortom met de Schleich Paarden Setjes heb je oneindig veel mogelijkheden om iets leuks te ondernemen met je paard

Schleich paarden set

Een tochtje door de bossen, over de velden en door de beekjes doen niet alleen... Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 83

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 83

per pagina

Schleich Paarden Setjes

Wij bieden een ruime keuze in Schleich Paarden Setjes. Ook de Schleich Paarden Setjes zijn zeer realistisch nagemaakt, natuurgetrouw en op schaal. Door de zeer gedetailleerde onderdelen van de producten en de gebruikte kleuren, lijken het net echte rijsets waarmee je speelt of die je verzamelt. Door de hoge kwaliteit plastic die wordt gebruikt voor het maken van deze producten, gaan ze erg lang mee en kan er eindeloos veel plezier aan worden beleefd. Deze Schleich Paarden Setjes zijn uitermate geschikt om Schleich paarden op te tuigen! Animals-toys biedt een groot assortiment Schleich Paarden Setjes. De Schleich Paarden Setjes zijn natuurgetrouw en op schaal nagemaakt. De figuren zijn uitermate geschikt om mee te spelen of om ze te verzamelen. Deze setjes zijn idaal om jouw Schleich paarden aan te kleden!Door het grote aanbod is er altijd een Schleich Paarden Setjes die bij je past. Mocht u niet vinden waarnaar u op zoek bent, neem dan gerust contact met ons op zodat wij kunnen helpen.

Schleich Paarden Setjes online bestellen

Eenvoudig, snel en veilig kun je bij de Animals Toys jouw gewenst Schleich Rijset bestellen! Plaats je de bestelling op werkdagen vóór 23:59 uur, dan wordt je bestelling de volgende dag 's avonds al geleverd; zo heb je jouw Schleich Rijset de volgende dag nog in huis en kun je er gelijk van genieten. Bestel je voor meer dan €39,99,- dan betalen wij jouw verzendkosten. Animals Toys wordt door de klanten beoordeeld met 5 sterren voor onze service. Een tevreden klant staat bij ons op nummer 1! In de webshop van Animals Toys vind je het volledige assortiment met Schleich producten. Wij doen altijd ons uiterste best om het complete aanbod in de webshop te hebben staan. Mocht er toch een product niet in de webshop staan dat je graag zou willen bestellen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het compleet maken van jouw wensen!