Schleich deken

Zoek jij nog een mooie Schleich Deken voor je paard? Dan ben je bij ons op de goede plaats! Schleich Dekens zijn er in verschillende mooie kleuren en maten. Ze zien er mooi uit en hebben tegelijkertijd ook een praktisch doeleinde. Dikke Schleich Dekens zijn voor de koude winterdagen heerlijk warm en slijtvast. Schleich Deken is super licht en beschermen de vacht. Ook zijn er rijdekens. Deze beschermen tegen de wind op open velden, waar de wind soms erg vervelend kan zijn. Reflectie strepen op de Schleich dekens zijn ideaal voor ritjes in het donker zodat het paard als de ruiter goed zichtbaar zijn in het donker! Omdat er verschillende kleuren dekens zijn kun je deze mooi afstemmen op de teugels en de zadels, en maak je je paard helemaal eigen!

Schleich deken

Zoek jij nog een mooie Schleich Deken voor je paard? Dan ben je bij ons op de goede ... Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina

Schleich Deken bij Animals Toys

Voor de echte liefhebber van Schleich Paarden bieden wij een groot assortiment Schleich Dekens aan. De producten van Schleich zijn zeer mooi nagemaakt, natuurgetrouw en op schaal gemaakt. Daardoor lijkt het net alsof je met echte paarden aan het spelen bent of als verzameling hebt. De goede kwaliteit plastic die gebruikt wordt zorgt ervoor dat ze erg lang mee gaan. Er is veel keuze beschikbaar om de Schleich Paarden helemaal naar jouw zin te maken. Neem bijvoorbeeld de Schleich Deken! De Schleich Deken kun je gebruiken voor in de wei, tegen de regen of voor in de stal. Met de Schleich Deken ziet elk paard er fantastisch uit! Je kunt de paarden ook compleet aankleden met verschillende Schleich rijsets. Met deze rijsets kun je je paard een andere teugel aandoen in de kleur die jij wilt of je kunt er voor kiezen om een ander zadel te gebruiken in een andere kleur. De rijsets zijn een leuke toevoeging om tijdens het spelen met de paarden te gebruiken, daarnaast maakt het jouw Schleich paarden verzameling natuurlijk helemaal compleet.

Schleich deken online bestellen

Animals Toys heeft het volledige Schleich assortiment in de webshop staan. Hierdoor is het complete assortiment eenvoudig, veilig en snel online te bestellen. Door het grote aanbod bij ons in de webshop, hebben wij altijd het geschikte paard voor je op voorraad! Schleich Deken online bestellen Eenvoudig, veilig en snel kun je jouw gewenste Schleich Deken bestellen! Plaats je je bestelling voor 23:59 uur, dan wordt de bestelling je de volgende dag 's avonds al geleverd; zo kun je gelijk van je bestelling genieten als je het de volgende dag in huis hebt. Als je voor meer dan €39,99,- bestelt betalen wij de verzendkosten! Animals Toys wordt door klanten beoordeeld met 5 sterren voor onze service. Een tevreden klant daar hechten wij veel waarde aan! In de webshop van Animals Toys vind je het volledige assortiment met Schleich producten. Wij doen altijd ons uiterste best om het complete aanbod in de webshop te hebben staan. Mocht er toch een product niet in de webshop staan dat je graag zou willen bestellen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het compleet maken van jouw wensen!