Schleich paarden exclusive

Wij bieden nog een exclusive assortiment aan voor de echte liefhebber van Schleich Paarden. Onder Schleich Paarden Exclusive vind je exclusieve en speciale sets om je verzameling van Schleich Paarden uit te breiden. Bijvoorbeeld met de Schleich Shetland familie of de speciale verzorg- en speelset voor je paard. Of neem je liever wat extra tijd met je paard om het mooi te verzorgen, dit kun je prima doen als paardenverzorgster met je Shetty. Ook vind je hier een compleet pakket om met je paard op toernooi te gaan, en hem te belonen na de wedstrijd met een lekkere wortel en een mooie prijs. Kortom voor iedere paardenliefhebber hebben we een leuk Schleich Paarden Exclusive pakket. Neem eens een kijkje en ontdek de grote wereld van Schleich Paarden!

Schleich paarden exclusive

Wij bieden nog een exclusive assortiment aan voor de echte liefhebber va... Lees meer

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 26

Pagina
per pagina

Exclusieve Schleich paarden

De producten van Schleich Paarden staan erom bekend dat ze zeer mooi worden nagemaakt natuurgetrouw en op schaal. Het lijken net echte paarden als je er mee speelt of ze verzameld door de zeer gedetailleerde onderdelen van de producten en de gebruikte kleuren. De producten hebben een zeer lange levensduur door de goede kwaliteit plastic die gebruikt wordt voor het maken van deze producten, zodat er eindeloos veel plezier aan beleefd kan worden. Veel mogelijkheden zijn er beschikbaar om de Schleich paarden helemaal naar je zin te maken. Door de vele toepassingen en uitbreidingsets zoals Schleich Paarden Exclusive kan jouw verzameling helemaal compleet gemaakt worden. Je eigen manege kun je helemaal zelf uitbreiden bijvoorbeeld Schleich paardenstallen. Laat je paarden slapen door ze in de stal te zetten of laat ze rennen in de bijbehorende paardenren. Met alle toepassingen kan er een complete boerderij worden opgezet, zo heb je eindeloos veel speelplezier. Ook kun je je paarden ook compleet aankleden met verschillende Schleich rijsets. Je kunt je paard een andere teugel om doen of je kiest een ander zadel in een van de mooie kleuren. Een leuke toevoeging zijn de rijsets om te gebruiken tijdens het spelen met de paarden, daarnaast maakt het jouw Schleich paarden verzameling natuurlijk helemaal compleet. Animals Toys heeft het volledige Schleich assortiment in de webshop staan.

Schleich Paarden Exclusive online bestellen

Het complete assortiment is veilig, eenvoudig en snel online te bestellen. Bij ons in de webshop vindt je een groot aanbod zodat wij altijd het geschikte paard voor je op voorraad hebben! Schleich paarden online bestellen Bij de Animals Toys kun je eenvoudig, veilig en snel jouw gewenste Schleich paarden bestellen! Als je op werkdagen voor 23:59 uur de bestelling plaatst, wordt je de bestelling de volgende dag 's avonds al geleverd; zo heb je jouw paarden de volgende dag nog in huis en kun je er gelijk van genieten. Daarnaast betalen wij de verzending als je voor meer dan €39,99,- bestelt. Klanten beoordelen Animals Toys met 5 sterren voor onze service, wij hechten veel waarde aan een tevreden klant! In de webshop van Animals Toys vind je het volledige assortiment met Schleich producten. Wij doen altijd ons uiterste best om het complete aanbod in de webshop te hebben staan. Mocht er toch een product niet in de webshop staan dat je graag zou willen bestellen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het compleet maken van jouw wensen!