*Zomer actieweken: tot wel 35% korting op al het speelgoed*

Verzendkosten

Bezorgkosten
Gratis verzending bij besteding vanaf €39,99 binnen Nederland. Bij bestellingen onder dit bedrag rekenen wij €6,95; de werkelijke kosten voor het verzenden van een pakket. Voor een overzicht van de verzendkosten kan onderstaande tabel worden geraadpleegd. Kosten voor retourzending zijn kosten voor de klant. Aan het afhalen bij een DHL Parcelshop of DHL Parcelstation zijn dezelfde kosten verbonden als wanneer de bestelling thuis wordt bezorgd. Bij levering in de avond zijn de kosten €6,95; bij bestellingen vanaf €39,99 binnen Nederland, is de avondlevering verzendkostenvrij.

Nederland
Bij besteding vanaf €39,99 Gratis
Nederland
Bij besteding minder dan €39,99 €6,95

België
Bij besteding vanaf €95,- Gratis
België
Bij besteding minder dan €95,- €8,60 

Bezorgkosten buitenland

België, vanaf 95,- gratis; anders €8,60 Letland, €12,25
Bulgarije, €12,25 Litouwen, €12,25
Cyprus, €12,25 Luxemburg, €11,45
Denemarken (excl. GL en FO eilanden) €11,45 Noorwegen, €18,55
Duitsland, vanaf €49,00 gratis; anders €5,75 Oostenrijk, €7,45
Estland, €12,25 Polen, €11,45
Finland, €12,25 Portugal (incl. Azoren en Madeira) €12,25
Frankrijk, €8,85 Roemenië, €12,25
Griekenland, €12,25 Slovenië, €11,85
Groot-Brittannië, €13,55 Slowakije, €11,85
Hongarije, €11,85 Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische Eilanden) €11,85
Ierland, €12,25 Tsjechië, €12,25
IJsland, €18,55 Zweden, €11,85
Italië (Excl. SM en VA) €11,85 Zwitserland, €19.25

Thuisbezorgen
Nadat de betaling is ontvangen en verwerkt, gaan wij direct over tot levering van de bestelling. Uw bestelling wordt bezorgd door DHL Parcel. DHL Parcel doet twee bezorgpogingen op uw huisadres en bezorgt op alle dagen met uitzondering van zondag. Als de bestelling voor 23.59 uur is geplaatst, en alle artikelen zijn voorradig, dan heeft u de producten de volgende bezorgdag in huis. Bij ieder artikel afzonderlijk wordt de levertermijn aangegeven. U volgt uw pakket online via het linkje in de bevestigingsmail van uw bestelling.

Na de eerste bezorgpoging
Als u niet thuis bent, en het pakket niet door de brievenbus kan worden afgeleverd, biedt DHL het pakket niet bij de buren aan. U ontvangt een kaart in de bus met daarop een bezorgcode achter op de kaart. Hiermee kunt u op dhlparcel.nl zelf aangeven waar en wanneer u het pakket bezorgd wilt hebben. U krijgt de optie het pakket op een ander moment te laten bezorgen, bijvoorbeeld op zaterdag of in de avond. U kunt ook kiezen het pakket ergens zelf op te halen, bijvoorbeeld bij een DHL Parcelshop of DHL Parcelstation. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Na twee afleverpogingen wordt het pakket retour gestuurd naar ons.

Levering naar België
Bij leveringen vanuit Nederland naar België wordt er één bezorgpoging op uw huisadres gedaan. Dit gebeurt van maandag tot en met vrijdag. Als u niet thuis bent, bieden DHL of Bpost het pakket bij de buren aan. Als de buren ook niet thuis zijn, brengen ze het pakket de volgende bezorgdag naar een DHL Parcelshop in de buurt.

Afhalen bij DHL Parcelshop
Tijdens het afronden van uw bestelling in de webwinkel, of door na de eerste bezorgpoging hiervoor te kiezen met de Kaart In De Bus, kunt u zelf een afleverpunt voor uw bestelling aangeven. Op basis van uw postcode kiest u uit één van de dichtstbijzijnde DHL Parcelshops of DHL Parcelstations.

DHL Parcelshop
Een DHL Parcelshop is een afleverpunt voor pakketten gevestigd in een winkel. Hier kunt u doordeweeks, ’s avonds en in het weekend pakketten ophalen of retour sturen. Zodra het pakket voor u klaar ligt ontvangt u een melding per e-mail of sms. Wanneer u het pakket na twee dagen niet heeft opgehaald ontvangt u een herinnering. Na vijf dagen ontvangt u nog een herinnering. Als u het pakket na zeven dagen nog niet heeft opgehaald, wordt dit naar ons teruggestuurd. Voor het ophalen is een legitimatiebewijs (identiteitskaart, paspoort, of rijbewijs) verplicht.

DHL Parcelstation
Een DHL Parcelstation is een wand met pakketlockers die helemaal zelf te bedienen is, zeven dagen per week en 24 uur per dag. Hier kunt u dag en nacht pakketten ophalen en versturen. Zodra het pakket bezorgd is in een locker ontvangt u een e-mail of sms met de afhaalcode waarmee u uw bestelling op kunt halen. Wanneer u het pakket na vijf dagen niet heeft opgehaald ontvangt u een herinnering. Als u het pakket na zeven dagen niet heeft opgehaald, wordt dit naar ons teruggestuurd. Aan het afhalen bij een DHL Parcelshop of DHL Parcelstation zijn dezelfde kosten verbonden als wanneer de bestelling thuis wordt bezorgd.

DHL Avond levering
Een avondlevering houd in dat uw pakket tussen 18:00 en 21:00 uur geleverd wordt. Hiervoor vragen wij wel een ander verzend tarief van €6,95.

Levertijd
In Nederland: op werkdagen voor 23:59 uur besteld: morgen in huis; ook op zaterdag. Wanneer uw pakket verzendklaar is gemaakt, ontvangt u een email en wordt de zending de volgende bezorgdag thuis afgeleverd door DHL. In de bevestigingsmail staat de Track & Trace code waarmee u kunt kijken waar het pakket zich precies bevindt.

In België: op werkdagen voor 23:59 uur besteld: zelfde dag verstuurd. Voor zendingen naar België geldt dat de ontvangst van uw pakket 1 of 2 werkdagen langer duurt. Pakketten in België worden afgeleverd door DHL of BPost.

Levertijd van producten die niet op voorraad zijn
Wanneer u meerdere producten bestelt, kan het voorkomen dat niet alle producten voorradig zijn bij Animals-Toys. Wanneer dit het geval is, wachten wij maximaal tot 5 dagen na de bestelling met verzenden totdat de gehele bestelling compleet is. Duurt het langer dan 5 dagen voordat de bestelling compleet is, dan verzenden wij alvast de voorradige producten. De ontbrekende producten ontvangt u van ons op een later moment, uiteraard hoeft u hiervoor geen (verzend)kosten te betalen. U wordt hier per e-mail van op de hoogte gesteld. 

Levering
Al onze bestellingen worden verstuurd in nieuwe dozen of hergebruikte dozen, die nog van goede kwaliteit zijn. Op de dozen komt een neutraal adresetiket. Waarom gebruikte dozen? Dit doen we omdat we aan het milieu denken. Als een doos goed is om een 2e keer te gebruiken, waarom dan een nieuwe gebruiken? Ook ons vulmateriaal zal nooit hetzelfde zijn, omdat wij al het vulmateriaal dat wij binnen krijgen hergebruiken in onze pakketten.

WAAROM BESTELLEN BIJ ANIMALS-TOYS.NL

Gratis versturen vanaf €39,99 (NL) €95,- (BE)

* Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, de volgende dag thuis geleverd (NL)

* Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, levering binnen 1 a 2 werkdagen (BE)
* Alle bestellingen zijn te volgen via Track & Trace

Wij versturen uw pakket met DHL

Verstuur opties:
* Levering tussen 18:00 tot 22:00 uur (NL)
* Levering tussen 09:00 tot 18:00 uur (BE)
* Levering DHL parcelshop

Garantie en Security

* Onze shop is SSH gecertificeerd. Hierdoor kunt u veilig bij ons betalen
* U heeft bij ons ook kopersbescherming via Trusted shops